Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Zaključek leta 2021

Posodobljeno 7. marca 2024

Leto 2021 smo pustili za sabo, pred tem pa smo se s pomočjo nagradne igre spomnili na vse lepe trenutke, ki nam jih je preteklo leto prineslo. Zelo smo veseli, da ste se tako množično odzvali na nagradno igro, saj ste nam s svojimi spomini polepšali zaključek leta ter nas navdihnili, da tudi sami naredimo refleksijo.

Zaključek leta 2021 s TMS Brežice

Kaj vse boste lahko prebrali v tej objavi?

Kratek pregled leta 2021

Naši prelomni trenutki leta 2021
– Praznovanje 30 let TMS Brežice
– Prenovljena podoba TMS Brežice
– Razširitev objekta in nova zunanja podoba
– Velika lesena motorna žaga dobi barvo
– Plačilo na obroke z Leanpay
– Kolesarska dirka po Sloveniji

Nagradna igra: Pozitivni spomini na 2021
– Vaši spomini na leto 2021
– Razglasitev zmagovalca nagradne igre

Lokacija TMS Brežice

Kratek pregled leta 2021

Tudi preteklo leto je zaznamovala epidemija in z njo povezane posledice, ki so vplivale na potek dela in potek življenja na splošno. Zaradi težav v proizvodnji in pomanjkanju surovin je bilo kar nekaj težav v dobavi končnih izdelkov – strojev, rezervnih delov in drugega materiala. Letošnje leto pričakujemo izboljšanje vendar tudi višanje cen, kar je bilo pričakovano in se že dogaja v vseh panogah.

V letu 2021 se je jasno pokazalo, da prihaja do večjih sprememb v družbi in da ljudje vse bolj cenimo dobro uporabniško izkušnjo in predvsem svoj čas. Ravno zato je vse več povpraševanja po robotskih kosilnicah, sedežnih kosilnicah (vrtni traktorji, rider kosilnice in zero-turn sedežne kosilnice) ter akumulatorskih strojih.

Več o trendih v urejanju okolice preberite tukaj >> Trendi v urejanju okolice
Več o robotskih kosilnicah Husqvarna preberite tukaj >> Popolnost robotske košnje
Več o akumulatorskih strojih Husqvarna preberite tukaj >> Prednosti akumulatorskih strojev Husqvarna

Vsekolesne vrtne kosilnice Husqvarna LC 353 AWD

»Vroče žemljice« leta 2021 pa so bile nedvomno vrtne kosilnice s vsekolesnim (4×4) pogonom oziroma bolj specifično – želeli ste vrtno kosilnico Husqvarna 356 AWD.

[Posodobitev leta 2023] Nov model vrtne kosilnice z vsekolesnim pogonom je Husqvarna LC 353 AWD.

Naši prelomni trenutki leta 2021

Toliko na hitro o poslovnem pregledu leta 2021, sedaj pa želimo z vami deliti bolj osebne trenutke, ki so zaznamovali naše leto 2021. Predvsem smo hvaležni vsem strankam za prijaznost in razumevanje ob težavah z dobavljivostjo. Z vami smo imeli veliko navdihujočih pogovorov in veseli smo lahko, da imamo tako dobre stranke. Hvaležni smo tudi vsake vaše pohvale in konstruktivne kritike, saj nam te pomagajo, da smo lahko še boljši, hkrati pa je lepo slišati, da nam gre dobro.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste si vzeli čas in nam dali oceno na Google platformi, saj nam to pomaga, da smo vidnejši na spletu, kar je danes tudi zelo pomembno. V kolikor nas še niste ocenili, pa bi to radi, lahko to storite spodnji povezavi. 

Pustite nam oceno na Google >> Vaša ocena izkušnje s TMS Brežice

Praznovanje 30 let TMS Brežice

V letu 2021 smo zaključili praznovanje naših 30 let poslovanja. S praznovanjem smo pričeli že v letu 2020, vendar smo, ker smo podjetje odprli v novembru 1990, nadaljevali še v leto 2021, saj smo optimistično verjeli, da bo epidemija popustila in bomo lahko bolj pošteno praznovali. Na žalost nam to ni uspelo, smo pa v čast prvim tridesetim letom vseeno uspeli postaviti nove mejnike na katere smo zelo ponosni in o katerih smo več napisali spodaj.

Za čestitko ob našem jubileju se iz srca zahvaljujemo predstavnikom podjetja Husqvarna, ki so nas v aprilu tako lepo presenetili z obiskom. Hvala za partnerstvo, za prijateljstvo in za čudovito darilo. V čast nam je sodelovati z vami.

Ekipa TMS Brežice s predstavnikom podjetja Husqvarna in darilom ob jubileju
Skupinska slika s predstavnikom Husqvarna in ekipo TMS Brežice
Ustanovitelj podjetja Ivan Sečen, direktorica Melita Vučajnk, serviser Karl Vučajnk
Ustanovitelj podjetja Ivan Sečen, direktorica podjetja Melita Vučajnk in Karl Vučajnk s prejetim darilom
TMS Brežice 30 let delovanja
Čudovito presenečenje podjetja Husqvarna 

Prenovljena podoba TMS Brežice

V sodelovanju z Dominikom Černeličem iz podjetja Domdesign, ki našo zgodbo že leta uspešno pretvarja v vizualno podobo, smo uspešno zaključili s projektom Celostna podoba TMS Brežice.

TMS Brežice se predstavlja z novim logotipom, novim sloganom in celotno zasnovo celostne podobe ter zasnovo marketinških smernic in materialov.

»Simbol TMS Brežice je krog sestavljen iz več členov in simbolizira družinsko podjetje, njihovo povezanost, enotnost, tradicijo in celostni pristop, ki se odraža v njihovih celostnih storitvah od nakupa, servisa, rezervnih delov in s tem predstavlja kakovost in s krožno neskončno obliko tudi trajnost. Iz teh vrednot se je razvil tudi slogan »Prednost je v storitvi.«, ki se smiselno povezuje in zaključuje celoten krog njihove ponudbe.« – Dominik Černelič

Logotip podjetja TMS Brežice
Nova podoba TMS Brežice
Prednost je v storitvi TMS Brežice

Razširitev objekta in nova zunanja podoba

Hvaležni smo, da smo se uspeli v zadnjih dveh letih tudi razširiti za nekaj kvadratnih metrov in investirati tudi v zunanjo podobo naše poslovne stavbe. Leta 1990 smo začeli v domači garaži v strnjenem naselju, na novi lokaciji na naslovu Trnje 4a pa smo že od leta 2004, kjer smo že drugič širili naše prostore.

Razširitev je bila potrebna, saj smo potrebovali več prostora za shranjevanje vrtnih kosilnic in še bolj – prostor za shranjevanje in razstavitev sedežnih kosilnic (vrtni traktorji, rider kosilnice in zero-turn kosilnice) ter za nove servisne prostore.

Prav tako pa smo ponosni na zunanjo podobo, ki jo je tako kot celostno podobo, za nas oblikoval Dominiki Černelič, izvajalec pa je bilo podjetje Žarn. Obe podjetji sta lokalni.

Hvala tudi vsem, ki ste naš vložek v novo podobo opazili, prejeli smo res veliko pohval.

TMS Brežice svetlobni napis
Svetlobni napis Husqvarna, Cub Cadet, Honda
Delovni čas TMS Brežice

TMS Brežice prej in potem slika

TMS Brežice pred prenovo
TMS Brežice širitev
TMS Brežice po prenovi

Velika lesena motorna žaga dobi barvo

Nova zunanja podoba nas je vzpodbudila, da z barvo nadgradimo še našo veliko leseno motorno žago, ki kraljuje na našem travniku.

Velika lesena motorna žaga Husqvarna
Velika oranžna motorna žaga Husqvarna
Lesena motorna žaga Husqvarna

Plačilo na obroke z Leanpay

Veseli smo, da vam lahko omogočimo preprosto obročno plačevanje z Leanpay. Vse več plačil je ravno obročnih, saj si želite boljše stroje mi pa vam želimo omogočiti boljše pogoje plačevanja. Včasih je na obroke preprosto lažje, z Leanpay pa je tudi celoten postopek hiter, lahek in uporabniki so več kot zadovoljni. Mi pa tudi.

Obročno plačevanje z Leanpay omogočamo za nakupe v skupni vrednosti od 200 eur do 5.000 eur. Z Leanpay lahko plačate tako preko spletne trgovine, kot tudi osebno v fizični trgovini. Vedno smo vam na voljo tudi za pomoč.

Več o možnostih nakupa z Leanpay >> Dostava in načini plačila

Kolesarska dirka po Sloveniji

V letu 2021 je prvič Kolesarska dirka po Sloveniji peljala tudi mimo nas in nam lepo popestrila delovni dan. Prav tako nam je dala priložnost, da pokažemo malo kreativnosti.

Več o kolesarski dirki po Sloveniji >> Navijali smo za naše kolesarje

Kolesarska dirka po Sloveniji
Kolesarska dirka po Sloveniji 2021

To je bilo nekaj naših najljubših spominov preteklega leta, sedaj pa so na vrsti spomini, ki so naredili vaše leto 2021.

Nagradna igra: Pozitivni spomini na 2021

Nagradna igra »Kateri je vaš najljubši spomin letošnjega leta?« je potekala na naših družbenih profilih Facebook in Instagram od 10. do 31. decembra. Za nagrado bomo podarili lep praznični paket TMS Brežice, ki vsebuje: 1x nogometna žoga Husqvarna, 1x termovka za čaj Husqvarna, 1x majica z dolgimi rokavi Husqvarna, 1x čokolada Lucifer v ovitku TMS Brežice, 1x obesek TMS Brežice, 1x setveni koledar 2022. 

Več o nagradni igri preberite tukaj >> Nagradna igra: Pozitivni spomini na 2021

Vaši spomini na leto 2021

 • Rojstvo otroka
 • Okrogli rojstni dan
 • Dopust
 • Selitev
 • Upokojitev
 • Plezanje do izvira reke Soče
 • Nova motorna žaga Husqvarna
 • Prvi polet z letalom
 • Polet z letalom okoli Triglava
 • Zipline spust
 • S kolesom po Sloveniji
 • Zmage slovenskih športnikov in športnic
 • Druženje s prijatelji
 • Poroka
 • Izleti in pohodi
 • Skok s padalom
 • Turno bordanje
 • Potovanja

Razglasitev zmagovalca nagradne igre

Nagrajeni spomin je spomin, ki ga je z nami delil Tomaž Brišnik – rojstnodnevni polet z letalom okoli Triglava. Čestitamo!

Vsem ostalim pa se še enkrat lepo zahvaljujemo za vse podeljene trenutke iz leta 2021 in vam iz srca želimo vse dobro v letu 2022.

Nagradna igra TMS Brežice

Za več informacij ali dodatno pomoč nam pišite na splet@tms-brezice.si ali pa kar v komentar spodaj in z odgovorom pomagamo še komu.

Spremljate nas na družbenih omrežjih facebookinstagram in youtube.
Veseli bomo tudi vaše ocene na Google, saj nam s tem pomagate, da smo vidnejši na spletu 🧡 

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.