Naročilo nadomestnih delov

Naročilo nadomestnih delov

Naročite rezervni del za vašo vrtno kosilnico, motorno žago, motorno koso ali drug vrtni stroj preko preprostega obrazca.

Izpolnite obrazec in priložite zahtevani slikovni material. V kolikor potrebujete več rezervnih delov za isti stroj, izpolnite samo en obrazec in napišete katere dele potrebujete. V kolikor potrebujete rezervne dele za več različnih strojev pa je potrebno izpolniti obrazec za vsak stroj posebej. Predlagamo, da kar s telefonom stopite do vašega stroja in vnesete zahtevane podatke v obrazec.

Na oddano naročilo vam odgovorimo v roku enega delovnega dne. Poslali vam bomo mail s ponudbo, ki bo vsebovala podatke o zalogi, času dostave in ceni naročila. Šele ko boste potrdili poslano ponudbo, bo vaše naročilo potrjeno.

 • Podatki o stroju
 • Podatki o motorju
 • Naročilo nadomestnih delov
  • Vaši podatki
  Za kateri stroj potrebujete nadomestni del?
  Blagovna znamka vašega stroja:
  Primer: LC 353 AWD, LM AP46, 430X, FG 201 DE ...
  Potebujete nadomestni del iz ohišja ali motorja stroja?
  Vsak stroj je sestavljen iz dveh osnovnih delov – ohišja in motorja, oba dela pa imata svojo produktno nalepko ali vgravirane številke. Če potrebujete novo kolo za vrtno kosilnico, poiščete produktno nalepko na ohišju kosilnice, če želite na isti kosilnici zamenjati izpuh, potrebujete podatke iz motorja in ne ohišja.

  Maximum file size: 134.22MB

  Produktna nalepka vsebuje produktno številko, serijsko številko in druge podatke o stroju. Podatke produktne nalepke potrebujemo, da vam lahko zagotovimo ustrezne nadomestne dele. Nadomestni deli se med sabo razlikujejo serijsko, zato že zapisani podatki, niso dovolj.

  NAGRADNA IGRA

  Brezplačna robotska kosilnica

  TMS BREŽICE VRAČA KUPNINO!

  Kupite robotsko kosilnico Husqvarna Automower med 20. marcem in 30. junijem 2024 in morda bo ravno vaša robotska kosilnica za vas popolnoma brezplačne!