Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Nakup v TMS Brežice se splača. Člani mojTMS programa postanete z nakupom stroja v TMS Brežice, kar prinaša vam in vašemu stroju zavidljive ugodnosti.

Kaj je mojTMS program ugodnosti?

S programom mojTMS se vam želimo zahvaliti za zaupanje nakupa pri nas. Naše poslanstvo so zadovoljni kupci, ki prisegajo na kakovost in trajnost. In mi te vrednote cenimo. Člani programa mojTMS so zato nagrajeni z zavidljivimi ugodnostmi vezanimi na kupljeni stroj.

Ugodnosti programa mojTMS:

Brezplačni prvi servis

Stroj vam ob nakupu BREZPLAČNO pripravimo za takojšnjo uporabo - sestavimo, nastavimo, preizkusimo in razložimo delovanje. Pri spletni prodaji po preizkusu, zaradi varnosti ob dostavi, odlijemo olje in gorivo.

Popust na servis

Priznamo vam 10% popust na storitev ob opravljenem rednem letnem servisu izven sezone (obdobje med septembrom in februarjem).

Prednostna servisna listna

V času sezone, ko je čakalna doba tudi do mesec dni, vaš stroj obravnavamo prednostno.*

Vpis na mailing listo

Obveščamo vas o novostih, opolnomočimo z nasveti in pripravimo na ekskluzivne ponudbe z izjemnimi prihranki.

Ugodnosti so vezane na stroj kupljen v TMS Brežice.

*Prednost pomeni, da naše stroje obravnavamo prednostno, vendar ne takoj. Stroj bo popravljan v krajšem času. Se pravi, če je redna čakalna doba mesec dni, je čakalna doba za mojTMS stroje krajša. Ob tem je potrebno upoštevati, da na dobavljivost nadomestnih delov ne moremo vplivati ampak so odvisni od proizvajalca.

Stroje, ki so vključeni v program mojTMS opremimo s prepoznavno nalepko. Nalepka omogoča hitrejše prepoznavanje strojev, ki jim pripadajo posebne ugodnosti.

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.

NAGRADNA IGRA

Brezplačna robotska kosilnica

TMS BREŽICE VRAČA KUPNINO!

Kupite robotsko kosilnico Husqvarna Automower med 20. marcem in 30. junijem 2024 in morda bo ravno vaša robotska kosilnica za vas popolnoma brezplačne!