Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Dostava in načini plačila

Načini spletnega plačila

TMS BREŽICE OMOGOČA NASLEDNJE NAČINE PLAČILA:

  • z gotovino ob prevzemu*

  • z nakazilom na račun TMS Brežice po ponudbi/predračunu**

  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Activa, MasterCard®, Visa, Visa Electron, BA Maestro, Diners club)

  • s FLIK plačilom

MOŽNOST OBROČNEGA PLAČILA (samo za slovenske komitente)

  • z nakupi na obroke Leanpay do 48 obrokov do največ 5.000 EUR

  • z Diners club kartico do 36 obrokov

* Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico zahtevati plačilo z nakazilom na račun TMS Brežice po ponudbi oziroma predračunu.

** Po prejemu plačila po ponudbi oziroma predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave.

 

Pri dostavi na Hrvaško omogočamo plačilo z nakazilom na račun TMS Brežice po ponudbi/predračunu in s plačilnimi karticami. Za možnost obročnega nakupa v tujini se posvetujete s svojo banko. Diners Hrvaška ne omogoča obročnih nakupov v tujini. Nakup na obroke z Leanpay je trenutno na voljo le za slovenske državljane.

Želite več informacij o plačilu na obroke z Leanpay?

Na prevzemnih mestih TMS Brežice je možno plačilo z gotovino, s plačilno oziroma kreditno kartico in s FLIK plačilom. Možnost obročnega nakupa s kreditnimi karticami Diners (do 48 obrokov), Eurocard (NLB), Karanta (NLB) do 12 obrokov brez obresti in Leanpay (do največ 12.000 EUR in do 84 obrokov).

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s stani uporabnika obvestite na splet@tms-brezice.si za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

Dostava

Naš pogodbeni partner za dostavo pošiljk na območju Slovenije je Pošta Slovenije, vendar si TMS Brežice pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito.

Blago dostavljamo na območju Slovenije in Hrvaške. Za dostavo v druge države pišite na mail splet@tms-brezice.si.

Stroški poštnine za območje Slovenije

Teža paketne pošiljke

Cena v EUR z DDV

do 2 kg

4,33 €

nad 2 kg do 5 kg

5,27 €

nad 5 kg do 10 kg

6,37 €

nad 10 kg do 15 kg

7,46 €

nad 15 kg do 20 kg

8,47 €

nad 20 kg do 31,5 kg

21,12 €

nad 31,5 kg do 70 kg

25,76 €

nad 70 kg do 100 kg

34,36 €

nad 100 kg do 200 kg

57,45 €

nad 200 kg do 300 kg

69,88 €

nad 300 kg do 600 kg

89,12 €

nad 600 kg do 1000 kg

102,38 €

Stroški provizije pri plačilu po povzetju, ki jih zaračuna Pošta Slovenije niso vključeni v strošek nakupa in jih kupec plača sam ob prevzemu neposredno pošti (poštarju ob dostavi). Stroški provizije tako znašajo 2,02 €.

Stroški poštnine za območje Hrvaške

Teža paketne pošiljke

Cena v EUR z DDV

do 2 kg

9,34 €

nad 2 kg do 5 kg

10,72 €

nad 5 kg do 10 kg

14,61 €

nad 10 kg do 15 kg

15,00 €

nad 15 kg do 20 kg

15,39 €

nad 20 kg do 50 kg

27,51 €

nad 50 kg do 250 kg

100 €

Strošek dostave se vam vedno informativno izpiše ali prišteje v košarici, pred oddajo naročila in je nato prikazan tudi na računu, ki ga prejmete z naročenim blagom. 

Za dostavo v druge države EU je strošek poštnine odvisen od višine naročila. Znesek je potrebno poravnati po predračunu. Za dostavo izven Slovenije nam pišite na mail splet@tms-brezice.si.

Čas dostave

Dostava se vrši med tednom do 15.00 ure na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. V primeru, da želite dodati še dodatni naslov za dostavo, le tega vpišite v poljubno polje obrazca za naročilo. V nekaterih primerih je možna tudi dostava izven delovnega časa dostavne službe, možne so tudi dostave ob dogovorjenih urah oziroma dostave po hitrejših dostavnih poteh. O teh možnosti se posvetujte na elektronski pošti splet@tms-brezice.si, strošek tako dogovorjenih dostav s posebnimi željami se lahko razlikuje od zgoraj navedenih pogojev običajne dostave.

Če vas v času dostave ni doma, bo kurir/ dostavljavec pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo oziroma prevzem.

Hitrost dostave

Kako hitro bo naročeno blago pri vas, je odvisno od številnih dejavnikov. Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču in naročilo oddate do 14. ure, bo blago odpremljeno z naše strani še isti dan oziroma v najkrajšem možnem času. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Naši komercialisti vas bodo preko e-pošte ali po telefonu obvestili o stanju zaloge in o predvidenem dobavnem roku in o času dostave. Dostavo opravi dostavna služba, običajno naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Neprevzem paketov

V kolikor kupec naročenih izdelkov, ki so poslani s plačilom po povzetju ne prevzame, in so po preteku čakalnega roka na pošti (14 dni) vrnjeni na naslov podjetja, se le-to NE šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe. Kupec je v primeru neprevzema tako odgovoren za plačilo stroškov pošiljanja in pošiljanja/vračanja artiklov podjetju, saj pogodbe - naročila ni prekinil. V primeru neprevzema se primer preda pravni službi, ki bo nadalje urejala izplačilo in izterjavo nastalih stroškov in škode. V primeru, da kupec naroči blago ter ga namerava plačati po prevzemu, a ga ne prevzame, lahko naslednje naročilo dobi samo v primeru, da plača naročeno blago po predračunu ter poravna vse stare obveznosti.

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.

NAGRADNA IGRA

Brezplačna robotska kosilnica

TMS BREŽICE VRAČA KUPNINO!

Kupite robotsko kosilnico Husqvarna Automower med 20. marcem in 30. junijem 2024 in morda bo ravno vaša robotska kosilnica za vas popolnoma brezplačne!