Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Darilni boni

Želite prijatelja obdariti s praktičnim darilom, ki mu bo lajšal delo na vrtu pa ne veste katero vrtno kosilnico izbrati? Želite starejšemu očetu namigniti, da je baterijska žaga zares zmogljiva, hkrati pa tudi lahka in enostavna za uporabo? Vaš mož še vedno vztraja z vidno obrabljenim filtrom za kosilnico, pa ne veste, katerega točno morate kupiti? Morda vaš sin potrebuje prispevek k nakupu gozdarske zaščitne opreme? Imate dovolj košnje z vrtno kosilnico in bi ženo radi prepričali v nakup robotske kosilnice?

Svoje najdražje presenetite z darilnim bonom!

Darilni bon je odlična izbira za praktično darilo. Za rojstni dan, poroko, obletnico ali pa kar tako. Ljubitelji dela z rokami in dela v naravi se za darilo vedno najbolj razveselijo kakšnega prispevka za nakup boljše ali dodatne opreme. A izbrati pravi izdelek ni vedno lahka naloga. V takšni situaciji je darilni bon odlična rešitev, saj vašemu obdarovancu omogoča, da si sam izbere, kar najbolj potrebuje.

Naročilo za darilni bon in željen znesek nam pošljite na splet@tms-brezice.si.

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.

NAGRADNA IGRA

Brezplačna robotska kosilnica

TMS BREŽICE VRAČA KUPNINO!

Kupite robotsko kosilnico Husqvarna Automower med 20. marcem in 30. junijem 2024 in morda bo ravno vaša robotska kosilnica za vas popolnoma brezplačne!