Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Dnevi odprtih vrat

Dogodek Dnevi odprtih vrat 2024 - petek, 5. april in sobota, 6. april

V podjetju TMS Brežice poudarjamo kakovost ter učinkovito komunikacijo s strankami. Zato vsako leto prirejamo tradicionalne Dneve odprtih vrat, ki bodo tudi letos potekali v petek, 5. in soboto, 6. aprila, med 8. in 17. uro.

Namen dogodka je otvoriti pričetek nove sezone ter predstaviti našo široko ponudbo. Na voljo vam bo široka paleta naprav za urejanje okolice, medtem ko bodo naši izkušeni strokovnjaki na razpolago za prikaz delovanja in odgovore na vaša vprašanja. Poleg tega bo mogoče tudi preizkusiti določene modele naprav.

V dvomih glede izbire kosilnice? Ali morda še niste prepričani o kakovosti baterijskih kosilnic ali naprav na nitko? Morda razmišljate o prehodu na samodejno košnjo z robotsko kosilnico? Se odločate za nakup sedežne kosilnice, vendar niste prepričani, kateri model bi najbolj ustrezal vašim potrebam?

Dnevi odprtih vrat so idealna priložnost, da si vzamete čas in se sami prepričate o zmogljivosti naših naprav. Seveda pa vam bomo tudi svetovali, da bo izbrana kosilnica ali druga naprava resnično ustrezala vašim potrebam in nalogam.

DOGODEK: Dnevi odprtih vrat 
KRAJ: TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice
DATUM: petek 5. april in sobota 6. april
URA: med 8. in 17 uro

KOMU JE DOGODEK NAMENJEN?

Domačim uporabnikom, ki potrebujejo stroj za občasno urejanje in vzdrževanje zelenih površin. Lastnikom hiš, vinogradov, vikendov. Profesionalnim uporabnikom, ki potrebujejo profesionalno zmogljivost strojev za vsakodnevno delo na zahtevnejših terenih. Profesionalnim gozdarjem, vrtnarjem, urejevalcem okolja. Komunalni službi in podjetjem, ki si lastijo večje zelene površine. Golf igrišča, nogometna igrišča, večji turistični kompleksi.

Dogodek je brezplačen in bo potekal v vsakem vremenu.

Primerno tudi za družine z otroki.

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.

NAGRADNA IGRA

Brezplačna robotska kosilnica

TMS BREŽICE VRAČA KUPNINO!

Kupite robotsko kosilnico Husqvarna Automower med 20. marcem in 30. junijem 2024 in morda bo ravno vaša robotska kosilnica za vas popolnoma brezplačne!