Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Nadomestni deli

Držimo zalogo in dobavljamo originalne nadomestne rezervne dele za vrtne kosilnice, vrtne traktorje, verižne žage in druge stroje, saj so le ti preizkušeni in ustrezne kakovosti za pravilno in dolgotrajno delovanje motorja, ki s tem obdrži vse svoje predpisane lastnosti in zmogljivosti.

Nadomestne dele lahko naročite po spletu s spletnih obrazcem ali pa se oglasite pri nas v trgovini. V obeh primerih potrebujemo informacije iz produktne nalepke, da vam lahko prodamo ali/in naročimo ustrezen nadomestni del. 

Želite naročiti nadomestne dele za vaš stroj?

Na oddano naročilo vam odgovorimo v roku enega delovnega dne. Prosimo vas, da se v tem času vzdržite klicev, saj nam takšna praksa otežuje delo in upočasni postopek odzivanja. Poslali vam bomo mail s ponudbo, ki bo vsebovala podatke o zalogi, času dostave in ceni naročila. Šele ko boste potrdili poslano ponudbo, bo vaše naročilo potrjeno.

Za naročilo nadomestnih delov VEDNO potrebujemo informacije iz produktne nalepke!

Vsak stroj je sestavljen iz dveh osnovnih delov – ohišja in motorja, oba dela pa imata svojo produktno nalepko ali vgravirane številke. Če potrebujete novo kolo za vrtno kosilnico, poiščete produktno nalepko na ohišju kosilnice, če želite na isti kosilnici zamenjati izpuh, potrebujete podatke iz motorja in ne ohišje. 

Pogosta vprašanja in odgovori

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.

NAGRADNA IGRA

Brezplačna robotska kosilnica

TMS BREŽICE VRAČA KUPNINO!

Kupite robotsko kosilnico Husqvarna Automower med 20. marcem in 30. junijem 2024 in morda bo ravno vaša robotska kosilnica za vas popolnoma brezplačne!