Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Navijali smo za naše kolesarje

Posodobljeno 7. marca 2024

V petek, 11. junija 2021, je mimo nas peljala 3. etapa 27. kolesarske dirke Po Sloveniji. Gre za največji kolesarski dogodek pri nas, ki ga iz leta v leto spremlja več ljudi, tako ob progi kot tudi preko medijev. Danes predstavlja vrhunski športni dogodek, ki vsako leto na slovenske ceste pritegne najbolj zveneča imena svetovnega kolesarstva. Dirka Po Sloveniji hkrati postaja izjemen športni dogodek, ki poleg tekmovalnega adrenalina ponuja tudi vse elemente za mednarodno promocijo slovenskega športa, gospodarstva in ljudi.

Tretja – posavska – etapa dirke se je s startom začela v Brežicah, kjer se je zbrala velika množica gledalcev, ki je pozdravila najboljše kolesarje in zeleno majico vodilnega Tadeja Pogačarja. Kolesarji so se nato odpeljali proti brežiškem gradu in naprej proti krožišču v Trnju, kjer se je nekaj deset metrov kasneje tudi uradno začela dirka. Etapa se je okoli 15. ure zaključila v Krškem.

V TMS Brežice smo se z veseljem pripravili na dogodek in glasno navijali, ko so mimo nas pridrveli kolesarji. Čestitamo vsem za lepo organizacijo in predvsem kolesarjem za prikazano vzdržljivost ter popestritev delovnega dneva. Oglejte si nekaj utrinkov!

Navijali smo za naše kolesarje

Besedilo povzeto po ePosavje in Občina Brežice. Slike so naše.

Spremljate nas na družbenih omrežjih facebookinstagram in youtube.
Veseli bomo tudi vaše ocene na Google, saj nam s tem pomagate, da smo vidnejši na spletu 🧡

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.