Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Nagradna igra: Pozitivni spomini na 2021

Posodobljeno 7. marca 2024

Leto se počasi izteka in tako kot vsak konec leta, smo tudi letos pripravili srčno nagradno igro, ki se odvija na naših družbenih omrežjih – Facebook in Instagram. Letos se želimo skupaj z našimi sledilci spomniti najlepših trenutkov iz leta 2021.

Nagradna igra poteka od 10. do 31. decembra 2021. Nagrajenca ali nagrajenko pa bomo objavili takoj po novoletnih praznikih. Obveščeni bodo kot odgovor na njihov komentar in v zasebno sporočilo, prav tako bomo nagrajenca ali nagrajenko objavili tukaj.

Nagrajenec/ka je: Tomaž Brišnik 

Nagrajenec TMS Brežice nagradne igre

Zmagovalni komentar je bil objavljen pod Facebook objavo: 
https://www.facebook.com/tmsbrezice/photos/10159437041663801 

Kako poteka nagradna igra?

Nagradna igra poteka na družbenem omrežju Facebook in Instagram, kjer mora uporabnik, ki želi sodelovati v nagradni igri zadostiti spodnjim zahtevam.

  • Odgovori na nagradno vprašanje: Kateri je vaš najljubši spomin letošnjega leta?
  • Sledi našemu profilu, kjer je bil zapisan komentar Facebook ali Instagram
  • Všečka (reagira) na obajvo
  • Deli objavo na svoj story (samo na Instagram)

Na Facebook-u sodelujete TUKAJ ali TUKAJ.
Na Instagram-u sodelujete TUKAJ ali TUKAJ.

Kakšno je nagradno vprašanje?

Nagradno vprašanje je: Kateri je vaš najljubši spomin letošnjega leta?

Do kdaj traja nagradna igra?

Nagradna igra traja od 10. do 31. decembra.

Koliko nagrajencev ali nagrajenk bo in kako bodo izbrani?

Nagrada je samo ena (1), zato bo tudi nagrajenec samo eden (1). Nagrajenca bomo izbrali na podlagi odgovora oziroma deljenega spomina.

Nagrade Husqvarna

Splošni pogoji nagradne igre

1. Splošne določbe

Organizator nagradne igre Pozitivni spomini na 2021 (v nadaljevanju nagradna igra) je TMS Brežice (v nadaljevanju organizator).

Nagradna igra na družbenih omrežjih Facebook in Instagram od 10. 12. 2021 do 31. 12. 2021. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki pravočasno odgovorijo na zastavljeno – Kateri je vaš najljubši spomin letošnjega leta?

2. Potek nagradne igre in pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe, starejše od 15 let.

Prevzem nagrad za nagrajence, mlajše od 18 let, bodo morali pisno odobriti njihovi starši oz. zakoniti zastopniki.

Za sodelovanje v nagradni igri mora udeleženec odgovoriti na vprašanje v komentar objave https://www.facebook.com/tmsbrezice/posts/10159426027868801 ali ali https://www.facebook.com/tmsbrezice/posts/10159437047663801 ali https://www.instagram.com/p/CXTktiIIdFY/ ali https://www.instagram.com/p/CXi5QUIo0HX/.

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da uporabnik sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev nagradne igre ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na spletni strani www.tms-brezice.si.

V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni v TMS Brežice in njihovi ožji družinski člani.

3. Nagrada

1x nogometna žoga Husqvarna
1x termovka za čaj Husqvarna
1x majica z dolgimi rokavi Husqvarna
1x čokolada Lucifer v ovitku TMS Brežice
1x obesek TMS Brežice
1x setveni koledar 2022

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive na tretjo osebo, prav tako ni možna zamenjava nagrad.

4. Izbor, objava in obveščanje nagrajencev

Organizator nagradne igre bo v začetku januarja izbral zmagovalni komentar, ki ga bo najbolj prepričal. Nagrajenec bo eden (1).
Poleg zapisanega komentarja bo organizator preveril ali so bili upoštevani tudi drugi pogoji sodelovanja – izbrani uporabnik sledi našemu profilu (Facebook ali Instagram – tam, kjer je bil komentar napisan), uporabnik je všečkal objavo. V kolikor je uporabnik sodeloval na Instagram profilu, je objavo delil tudi na svojem profilu v »story-u«.

Organizator bo ime in priimek (ali uporabniško ime) nagrajenca objavil na spletni strani www.tms-brezice.si v začetku januarja 2022 in v komentar pod objavo na Facebooku in Instagramu.

V primeru navedbe nepopolnih, nepravilnih ali neresničnih podatkov (starosti, osebnih podatkov in naslova) lahko organizator zavrne podelitev nagrade.

5. Prevzem nagrad

Nagrajenec bo o nagradi obveščeni preko komentarja v objavi ter zasebnega sporočila na Facebooku ali Instagramu. Nagrado bo prevzeli po dogovoru z organizatorjem nagradne igre. Udeleženec je kot nagrajenec upravičen do prevzema nagrade, če ga o nagradi v dogovorjenem roku obvesti organizator.

Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Akontacijo dohodnine obračuna in odvede organizator nagradne igre oz. soorganizator ali sponzor, ki zagotovi nagrado.

Za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pisnem pozivu organizatorja predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja. Za potrebe obveščanja o prevzemu nagrade nagrajenec sporoči tudi kontaktno telefonsko številko.

Če nagrajenec v sedmih dneh po datumu poslanega poziva ne predloži potrebnih podatkov, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Organizator s pisnim pozivom ali klicem nagrajenca obvesti o načinu prevzema nagrade. Nagrado lahko organizator na lastne stroške pošlje na naslov, ki ga je sporočil nagrajenec. Če nagrajenec v tridesetih dneh po javni objavi nagrajencev nagrade ne prevzame, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Kadar je predmet nagrade občutljiv predmet (na primer občutljiv mehanizem, steklena embalaža, embalaža, ki vsebuje tekočino in podobno) ali predmet, ki zaradi svoje teže in/ali velikosti ni primeren za varno pošiljanje po pošti, nagrajenci nagrado prevzamejo osebno na sedežu organizatorja ali sponzorja nagradne igre. Po dogovoru z nagrajencem je mogoče po pošti poslati tudi občutljive predmete, vendar organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne poškodbe, nastale med pošiljanjem paketa. V primeru izgubljenega ali poškodovanega paketa in/ali poškodovane vsebine paketa, nagrajenec ni upravičen do kakršnegakoli nadomestila, finančnega ali materialnega.

6. Varovanje podatkov

Vsi sodelujoči v nagradni igri organizatorju dovoljujejo obdelavo osebnih podatkov za namene izvedbe in obveščanja o nagradni igri. Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu dovoljuje, da obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen svojim podizvajalcem, če bo to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer s pisnim zahtevkom, poslanim na naslov TMS Brežice, Samova 8, 8250 Brežice.

7. Razno

S sodelovanjem udeleženci pristanejo na pravila nagradne igre, ki so objavljena na spletni strani https://www.tms-brezice.si/. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pogojev. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi le-teh dopolnjene pogoje objavil na spletni strani https://www.tms-brezice.si/.

Brežice, 10. december 2021

Za več informacij ali dodatno pomoč nam pišite na splet@tms-brezice.si ali pa kar v komentar spodaj in z odgovorom pomagamo še komu.

Spremljate nas na družbenih omrežjih facebookinstagram in youtube.
Veseli bomo tudi vaše ocene na Google, saj nam s tem pomagate, da smo vidnejši na spletu 🧡

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.