Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Popolnost robotske košnje

Posodobljeno 7. marca 2024

Kaj je potrebno za izdelavo robotske kosilnice, ki lahko kosi noč in dan ter zagotavlja prelepo trato na vsakem vrtu, kljub slabemu vremenu, kompleksni obliki, ozkim prehodom, strminam, cvetličnim gredam in drugim oviram?

Odgovor priznanega švedskega podjetja Husqvarna je – potrebnih je vsaj 25 let inovacij, preizkušanj in izpopolnjevanja. Že od leta 1995 namreč izboljšujejo originalno kosilnico Husqvarna Automower®, zaradi česar se lahko pohvalijo z najbolj preizkušenimi, zanesljivimi in zmogljivimi kosilnicami na trgu. Med različnimi modeli z različnimi zmogljivostmi boste zagotovo našli optimalno robotsko kosilnico Husqvarna Automower®, ki bo ustrezala vam in vašemu vrtu.

Popolnost robotske košnje

Namestite in pozabite

Robotske kosilnice Husqvarna Automower® se odlikujejo po naprednih tehničnih rešitvah, s katerimi zagotavljajo najvišjo stopnjo zanesljivosti, kakovosti in rezultatov košnje. To pomeni minimalno zdrževanje in servisiranje.

Popolni rezultati

Edinstveni sistem košnje – tri kot britev ostra rezila iz ogljikovega jedra, nameščena pod drsno ploščo, zagotavljajo čisti rez. S krajšimi koščki trave se doseže boljše gnojenje, odlični rezultati košnje brez mahu in manjša poraba energije. Po košnji vam pokošene trave ni potrebno grabiti in pobirati.

Izjemna zmogljivost na strmini 4x4 awd robotska kosilnica

Izjemna zmogljivost na strmini

Robotska kosilnica Husqvarna z vsekolesnim pogonom za košnjo na najzahtevnejših površinah. Ker lahko kosi na strmini z naklonom do občudovanja vrednih 70% (35°), zagotavlja popolne rezultate tudi na najzahtevnejših razgibanih zelenih površinah.

Strmine z lahkoto avtomatsko obvladuje Robotska kosilnica Husqvarna Automower® 435X AWD, ki je primerna za večje travnate površine do 3.500 m². Za komercialno uporabo je Husqvarna zasnovala vsekolesno Robotsko kosilnico Husqvarna Automower® 535 AWD, ki predstavlja najboljše orodje za venomer popolno pokošeno trato.

Zadovoljni sosedje in vi

Okolju prijazno robotsko kosilnico poganja akumulator, travo kosi brez škodljivih neposrednih emisij izpušnih plinov in je zelo tiha. Sosedje in vi sami jo boste komaj opazili pri vsakodnevni rutinski košnji.

Robotska kosilnica skoraj ne proizvaja zvoka, kar pomeni tiha kosnja

Povezljivost

Brezplačna mobilna aplikacija omogoča enostavno komunikacijo z vašo kosilnico Automower® (razen z modelom 105), Automower® Connect za povezavo od kjerkoli preko mobilnega omrežja ali Automower® Connect@HOME za povezavo na kratke razdalje preko Bluetooth-a.

AUTOMOWER X-LINE je paleta najbolje opremljenih robotskih kosilnic in je namenjena tistim, ki želijo najbolj izpopolnjeno robotsko kosilnico. Te robotske kosilnice so opremljene s paketom opreme X-line, modulom Automower® Connect z GPS sledenjem v primeru kraje, GPS navigacijo, LED lučmi, gumijastim odbijačem in obliko X-line.

Prilagaja se rasti trave

Robotske kosilnice Automower®, opremljene z vremenskim časovnikom, med obdobji intenzivne rasti trave samodejno podaljšajo čas košnje. V sončnem in suhem vremenu ter jeseni kosilnica obratuje manj časa, s čimer se zmanjša obremenitev travnate površine in obraba kosilnice.

Čas obratovanja

Vaša robotska kosilnica naj ne kosi takrat, ko bi se vaši družinski člani radi igrali in sproščali na trati. Izberite dovolj zmogljivo robotsko kosilnico Automower®, ki pokosi celotno travnato površino v času, ko na njej aktivnosti ne potekajo.

Kompleksnost

Če je vaša travnata površina ravna in kvadratne oblike, lahko izberete enostavnejšo robotsko kosilnico. Po drugi strani, če površina vsebuje večje strmine, ozke prehode, neravnine in ovire, kot so grmovja in drevesa, priporočamo, da izberete kosilnico, ki je primerna za košnjo takih površin, npr. tako z vsekolesnim pogonom.

Robotska kosilnica kosi tudi kompleksne povrsine in zelenice

Velikost travnate površine

Navedena zmogljivost košnje robotske kosilnice je maksimalna vrednost, ki jo je moč doseči, če kosilnica deluje 24 ur na dan in 7 dni na teden ter se zaustavi samo zaradi polnjenja akumulatorja. Iz tega razloga priporočamo, da izberete kosilnico z zmogljivostjo, ki precej presega velikost vaše travnate površine, tako da boste površine lahko uporabljali tudi za igro in ostale aktivnosti. Pri izbiri robotske kosilnice, ki bo ustrezala vašemu vrtu, si lahko pomagate s Husqvarna kalkulatorjem

Primer: če je vaša travnata površina velika 500 m² in želite, da robotska kosilnica kosi med 8 in 16 urami dnevno ( 8 ur / 24 = 0,33), mora biti zmogljivost vsaj 500 / 0,33 = 1500 m².

Zmogljivost robotske košnje glede na pogoje

Kako deluje robotska kosilnica Husqvarna Automower®?

Vir: Husqvarna

Se zanimate za nakup robotske kosilnice Husqvarna Automower®
Pišite nam na uredimo@tms-brezice.si in z veseljem vam bomo svetovali. 

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.