Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Digitalna servisna konferenca Husqvarna Automower

Posodobljeno 7. marca 2024

TMS Brežice smo pooblaščeni prodajalec in serviser priznane blagovne znamke Husqvarna, kar pomeni, da se vestno udeležujemo potrebnih izobraževanj, usposabljan in konferenc, da lahko dosegamo visoke standarde, ki jih od svojih zastopnikov zahteva Husqvarna.

Digitalna servisna konferenca Husqvarna Automower

Digitalna servisna konferenca Husqvarna Automower je potekala v petek, 21. januarja 2022, udeležila pa sta se je vodji servisa, Karl Vučajnk in Marko Supančič.

Dnevni red servisne konference Husqvarna Automower:

  • Nova oprema za robotsko kosilnico
  • Posodobitve programske opreme za robotske kosilnice
  • Produktne posodobitve robotskih kosilnic
  • Husqvarna EPOS tehnologija za košnjo brez omejitvenih kablov
  • Posodobitve rezervnih delov za robotske kosilnice
  • Podrobnejša predstavitev novih modelov
  • Vaša mnenja in odzivi

V TMS Brežice se redno izobražujemo na vseh področjih našega dela, saj v hitro spreminjajočem svetu, le tako ostanemo v koraku s časom in napredkom. 

Izobraževanje naših serviserjev

Pooblaščeni servis in prodajalec Husqvarna

TMS Brežice smo pooblaščeni serviser priznane blagovne znamke Husqvarna, ki ima že več kot 330-letno tradicijo in še vedno ostaja na vrhu med ponudniki kakovostnih strojev in opreme za nego okolja.

Že od samega začetka podjetje Husqvarna goji strast do inovacij, razvoja in natančnosti, kar jih je privedlo do mnogih uspešnih izdelkov in rešitev na različnih področjih. Danes se Husqvarna zavezuje k proizvodnji bolj ergonomskih izdelkov z nizkimi emisijami in boljšo učinkovitostjo, vse to pa spremljajo tehnološke inovacije.

>> Kupi robotsko kosilnico Husqvarna Automower®

Podjetje Husqvarna dela na tem, da so stroji kakovostni, mi pa jim kot pooblaščeni serviserji pomagamo, da stroji z rednim vzdrževanjem, servisom in original nadomestnimi deli dosežejo svojo življenjsko dobo in do zadnjega delajo z največjo zmogljivostjo in zanesljivostjo.

Pooblaščeni servis za robotske kosilnice Husqvarna Automower

Redno izobraževanje in usposabljanje nam je zelo pomembo.

Ko prinesete svoj Husqvarna stroj v TMS Brežice lahko pričakujete, da bo servis opravil visoko usposobljen strokovnjak, ki se redno udeležuje servisnih konferenc in izobraženj in bo svoje delo opravil v delavnici opremljeni s potrebnim orodjem in z original nadomestnimi deli Husqvarna.

Digitalne servisne konference se je udeležil vodja servisa – Karl Vučajnk, ki je hkrati tudi naš strokovnjak za robotske kosilnice Husqvarna Automower. 

»Robotske kosilnice Husqvarna Automower so dobile kar nekaj izboljšav kar zadeva programske opreme. Robotske kosilnice bodo po novem povezane z bolj učinkovito obdelavo podatkov, kar se bo poznalo na življenjski dobi elektromotorjev, gibljivih delov in s tem kompletne kosilnice. Bolj učinkovito bo tudi premikanje kosilnice ob robovih, na naklonih in neravninah, kar prinaša večjo pokritost zelenice, ki jo kosilnica obdeluje.

Novi modeli bodo imeli dodatne možnosti, ki bodo izmed ostalega omogočali nastavitev košnje na zelenici na več načinov. Do sedaj so imele robotske kosilnice sistem košnje takšen, da so zelenico kosile kot celoto – z enim urnikom in naključno (malo tu, malo tam). Po novem bodo imeli določeni modeli robotskih kosilnic Husqvarna Automower omogočeno, da eno zelenico razdelite na več področij košnje vendar še vedno v okviru postavljene omejitvene žice.

Na primer: dopoldan bo robotska kosilnica Husqvarna kosila samo za hišo, ko so otroška igrala prosta in kosilnica ne moti nikogar. Popoldan se kosilnica po predhodno nastavljenem urniku avtomatsko iz polnilne postaje odpelje pred hišo in popoldan kosi samo pred hišo.

Funkcija je uporabna tudi na primer, če imate na enem delu zelenice piknik, lahko preprosto s pomočjo aplikacije na telefonu, vaši robotski kosilnici omejite dostop. Do preklica vas robotska kosilnica na predelu, ki ga označite, ne bo motila.

Skratka, novosti bo pri robotskih kosilnicah Husqvarna kar nekaj, zato je bila servisna konferenca Husqvarna res potrebna. Največ sprememb bo na področju vzdrževanja, diagnostike in izboljšav, ki bodo izboljšale uporabniško izkušnjo in tudi samo delo robotske kosilnice Husqvarna Automower. 

Zelo vesel sem tudi, da so bile pri razvoju in izboljšavah upoštevane tudi naše in vaše želje. Zadovoljen sem, ko vidim, da Husqvarna prisluhne končnim uporabnikom in tudi nam, ki smo vmes, med vami in njimi, ter naredijo potrebne izboljšave.«  – Karl V., strokovnjak za robotske kosilnice Husqvarna Automower
Serviserja robotskih kosilnic Husqvarna Automower

Kaj se naučimo na servisnih konferencah Husqvarna?

Na servisnih konferencah Husqvarna gremo čez novosti, ki jih prinaša nova sezona. Letos bo novosti pri robotskih kosilnicah Husqvarna kar nekaj. Prihaja nekaj novih modelov, nekaj modelov ne bo več na voljo. Prav tako govorimo o novih dodatkih in dodatni opremi za robotske kosilnice Husqvarna Automower ter o novostih in posodobitvah v programski opremi.

Na servisnih konferencah imamo priložnost, da izpostavimo tudi pomanjkljivosti in težave, ki smo jih serviserji zaznali čez leto. Na slednje dobimo od predstavnikov Husqvarna potrebne rešitve ali pa naše izkušnje posredujejo naprej.

Nekaj besed o konferenci Husqvarna Automower je za vas zapisal tudi vodja servisne službe – Marko Supančič.

»Na servisni konferenci Husqvarna Automower mi je bilo všeč, da poleg tega, da nam predstavijo novitete in spremembe, povejo tudi kakšne napake so se ali se pojavljajo in nam nato pokažejo rešitve. Takšen pristop se mi zdi pozitiven, saj se ne predstavljajo kot nezmotljivi, ampak nenehno stremijo k izboljšavam. Po tem, ko sami opravijo potrebne teste, dajo produkt na trg in ga nato s pomočjo povratnih informacij še nadgrajujejo in izboljšujejo.

Konferenca mi poleg novega znanja da tudi zaupanje do same blagovne znamke. Vidim njihova prizadevanja za celostni pristop do produkta – od prodaje do servisa. Delajo na zaupanju in mojega imajo. Želijo si, da bo njihov produkt dosegel standarde končnega uporabnika in tudi naše.

Tovrstna izobraževanja se mi zdijo pomembna tudi zato, da smo dobro informirani in seznanjeni z novimi izdelki, spremembami, nadgradnjami, programskimi rešitvami in podobno. Izmenjava takšnih informacij je res potrebna, saj smo tako bolje pripravljeni na vse situacije in lahko stranke lažje usmerimo do produkta, ki ga potrebujejo.

Na servisni konferenci Husqvarna Automower se je meni osebno zdel zelo zanimiv sistem EPOS, saj sem mnenja, da bo omejitvena žica za delovanje robotske kosilnice počasi ostala del preteklosti. Mislim, da v prihodnosti ne bo več potrebno omejevati površine za košnjo, kar bo uporabnikom še bolj olajšalo prehod na robotsko košnjo.« – Marko S., vodja servisa
Upravljanje robotske kosilnice Husqvarna Automower

Husqvarna EPOS tehnologija

Na letošnji Husqvarna Automower konferenci je bila bolj izpostavljena Husqvarna EPOS tehnologija. Gre za tehnologije robotske košnje brez fizične omejitve oziroma brez montaže omejitvenih kablov. Robotski kosilnici se meja košnje postavi s satelitsko tehnologijo.

Do sedaj je bila ta tehnologija uporabljena na profesionalnih robotskih kosilnicah, kaže pa, da se Husqvarna z inovacijami usmerja v smer satelitske tehnologije za vse uporabnike. Pričakujemo lahko torej, da bo z leti takšna tehnologija še napredovala in postala bolj dostopna in za delovanje robotske kosilnice ne bo več potrebna omejitvena žica.

Zaenkrat ima sistem še nekaj pomanjkljivosti oziroma res specifične zahteve, da zadeva deluje, zato še ni povsem primerna za vse uporabnike.

[Posodobljeno v letu 2024] Smo v novi ERI robotskih kosilnic, saj sedaj robotske kosilnice brez kabla že uspešno avtonomno kosijo slovenske zelenice.

Husqvarna EPOS tehnologija – navidezne meje s satelitsko tehnologijo z natančnostjo do 2-3 cm. Brez omejitvenih kablov, kar pomeni novo stopnjo prilagodljivosti z neprimerljivo več možnosti pri programiranju. Husqvarna EPOS tehnologija za robotske kosilnice omogoča določitev več delovnih področij z različnimi časovniki in nastavitvami.

Slikovni prikaz delovanja Husqvarna EPOS sistema

Zakaj je usposabljanje o servisnih storitvah pomembno?

Redno izobraževanje in usposabljanje je za naše serviserje pomembno, saj so tako na tekočem z vsemi novostmi, ki jih prinašajo novi stroji in nove inovativne rešitve. Cilj usposabljanja je tudi povečati učinkovitost in kakovost vseh storitev in popravil vrtnih strojev.

Husqvarna vsako leto pripravi izobraževalne servisne konference, saj želijo zagotoviti, da so vsi pooblaščeni serviserji potrjeni in z enako kakovostjo usposobljeni na globalni ravni.

Čas za servis je sedaj!

Medtem, ko govorimo o servisni konferenci pa naj vas opomnimo, da je sedaj še pravšnji čas, da pripeljete vašo vrtno kosilnico, robotsko kosilnico, traktorsko kosilnico ali drugo vrtno orodje – na servis.

Z rednim servisiranjem vašega stroja, pa naj bo to robotska kosilnica Husqvarna Automower, vrtna kosilnica Husqvarna ali pa kateri drugi stroj, boste zagotovili njegovo optimalno delovanje ter podaljšali življenjsko dobo stroja.

Ne čakajte na sezonsko gnečo. V kolikor vam kosilnica že sedaj ne dela dobro, jo na servis pripeljite sedaj, ne čakajte da jo boste potrebovali, saj boste v času sezone morali nanjo čakati tudi dva tedna.

>> Več o servisnih storitvah v TMS Brežice

Servis robotskih kosilnic Husqvarna Automower

Za več informacij ali dodatno pomoč nam pišite na splet@tms-brezice.si ali pa kar v komentar spodaj in z odgovorom pomagamo še komu.

Spremljate nas na družbenih omrežjih facebookinstagram in youtube.
Veseli bomo tudi vaše ocene na Google, saj nam s tem pomagate, da smo vidnejši na spletu 🧡

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.