Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Filter products

Razvrsti

Na zalogi / V Akciji

Proizvajalec motorja

Zima prinaša svoje čare, a hkrati tudi svoje izzive in to še posebej, ko gre za odstranjevanje snega iz dvorišč, poti in pločnikov. Če ste utrujeni od ročnega čiščenja snega z lopato in želite olajšati svoje življenje, so snežne freze prava rešitev za vas. V naši ponudbi najdete visokokakovostne snežne freze znamk Honda in Husqvarna, ki so znane po svoji zanesljivosti, moči in trajnosti.

Honda in Husqvarna že desetletja postavljata standarde kakovostnih snežnih frez. Ne glede na to ali potrebujete snežno frezo za domačo uporabo ali za profesionalne namene, vam pri nas ponujamo široko paleto modelov, ki bodo učinkovito obvladovali zimski sneg.

Snežne freze Husqvarna

Husqvarna je vodilno ime v svetu strojev za urejanje vrta in dvorišča in prinaša svojo odličnost tudi v svet snežnih frez. Snežne freze Husqvarna se ponašajo z izjemno močjo in inovativnimi funkcijami, ki vam pomagajo obvladovati najzahtevnejše zimske razmere.

Husqvarna ponuja različne modele snežnih frez, primernih za domačo uporabo in profesionalno rabo. Njihove freze so opremljene z visoko zmogljivimi motorji, ki omogočajo hitro odstranjevanje snega. Inovativne funkcije, kot so grelni ročaji in nastavljiv izmet snega, zagotavljajo udobje in prilagodljivost med delom v mrazu.

Poleg tega so snežne freze Husqvarna znane po svoji trpežnosti in zanesljivosti. Zgrajene so za dolgo življenjsko dobo in visoko zmogljivost tudi v najzahtevnejših zimskih razmerah. S temi frezami se lahko zanesete, da bodo kos vsakemu izzivu, ki ga zima postavi pred vas.

Snežne freze Honda

Honda je še ena priznana blagovna znamka, ki je znana po svoji zanesljivosti in kakovosti. Snežne freze Honda združujejo moč in učinkovitost, ki ju pričakujemo od te ugledne znamke.

Honda ponuja različne modele snežnih frez, ki se lahko prilagodijo različnim potrebam uporabnikov. Njihove freze so opremljene z zmogljivimi motorji, ki omogočajo hitro in učinkovito odstranjevanje snega. Enostavna uporaba in vzdržljiva konstrukcija naredita te snežne freze privlačne za širok spekter uporabnikov.

Za tiste, ki iščejo zanesljiv stroj za odstranjevanje snega v zimskih mesecih, je snežna freza Honda odlična izbira. S svojo dolgo življenjsko dobo in močjo boste lahko brez težav obvladovali vsako snežno nevšečnost, ki jo prinese zima.

Kako izbrati pravi stroj za čiščenje snega?

Preden se odločite za nakup snežne freze, je pomembno, da razmislite o različnih dejavnikih, ki vplivajo na izbiro pravega stroja. Velikost površine, ki jo boste čistili, količina snega in druge specifične potrebe so ključni dejavniki, ki jih je treba upoštevati.

1. Velikost in moč motorja

Velikost površine: Prvi korak pri izbiri snežne freze je oceniti velikost površine, ki jo boste čistili. Večja parkirišča, dovozne poti in steze zahtevajo močnejši stroj, ki bo kos večji količini snega. Če pa imate manjše dvorišče ali steza, bo manjši stroj z manjšo močjo verjetno zadostoval.

Količina zapadlega snega: Količina snega, ki običajno zapade v vaši regiji, je še en pomemben dejavnik. V območjih z obilnim sneženjem boste potrebovali močnejšo snežno frezo za učinkovito čiščenje.

Moker ali suh sneg: Pomembno je tudi upoštevati ali boste imeli opravka z mokrim ali suhim snegom. Moker sneg je težji in zahteva močnejši motor ter večjo delovno širino, medtem ko se manjši motorji in širine lahko spopadejo s suhim snegom.

2. Enostopenjske ali dvostopenjske snežne Freze

Na trgu so na voljo dve osnovni vrsti snežnih frez: enostopenjske in dvostopenjske.

Enostopenjske snežne freze imajo spiralo, ki zajema in izmetava sneg neposredno skozi cev. To so primerne za čiščenje manjših in ravnih površin s suhim snegom.

Dvostopenjske snežne freze imajo poleg zbiralnega polža, ki sneg zajema, še izmetni ventilator, ki potisne zajeti sneg v izmetno cev. Te so bolj primerne za večje površine ter za globok, težek in kompakten sneg.

3. Način zagona motorja

Ročni zagon: Izbira načina zagona motorja je ključna odločitev, ki je odvisna od moči stroja in vaših osebnih preferenc. Za manjše stroje z manjšo močjo je ročni zagon s potegom enostaven in zanesljiv način zagona.

Električni zagon: Če pa imate močnejši stroj ali želite poenostaviti postopek zagona, razmislite o električnem zagonu. Električni zagon je priporočljiv za močnejše stroje in je idealna izbira za tiste, ki morda nimajo dovolj moči za ročni zagon. Pri tej možnosti je ključno upoštevati bližino električne vtičnice za nemoten zagon.

4. Kolesa ali gosenice

Izbira med kolesi in gosenicami je odvisna od specifičnih potreb in pogojev, v katerih boste uporabljali snežno frezo.

Snežna freza z gosenicami: Snežna freza z gosenicami je bolj primerna za čiščenje površin z večjim naklonom in neravno podlago, kot so makadamske poti. Gosenice zagotavljajo boljši oprijem in omogočajo lažje upravljanje, kar je še posebej koristno za tiste, ki morda niso fizično tako močni.

Snežna freza s kolesi: V primeru poledenelih površin pa se najbolje obnesejo snežne freze s kolesi, ki imajo dodatne snežne verige za izboljšanje oprijema.

Na koncu je izbira snežne freze odvisna od vaših specifičnih potreb in pogojev, v katerih boste uporabljali stroj. Upoštevajte velikost površine, količino snega, moč motorja ter druge dejavnike, da boste izbrali najprimernejšo snežno frezo, ki vam bo omogočila učinkovito in varno čiščenje snega.

Profesionalne snežne freze

Za tiste, ki se ukvarjajo s komercialnim odstranjevanjem snega, so profesionalne snežne freze nepogrešljivo orodje. Naša ponudba vključuje številne modele, ki so zasnovani za najzahtevnejše naloge. Z močnimi motorji in vzdržljivo konstrukcijo so te freze kos tudi z debelim snežnim nanosom. Husqvarna in Honda sta blagovni znamki, ki sta znani po kakovosti svojih profesionalnih snežnih frez.

Garancija in servis snežnih frez

Snežne freze Honda in Husqvarna so odlična naložba za tiste, ki se želijo znebiti težav z odstranjevanjem snega v zimskih mesecih. Ne glede na vaše potrebe in zahteve vam ponujamo visokokakovostne in zanesljive snežne freze, ki vam bodo pomagale obvladati sneg na učinkovit način.

Pri izbiri in nakupu snežne freze pa imejte v mislih tudi kakovostno storitev, ki jo nudita prodajalec in proizvajalec. Pomembno je, da izberete snežno frezo, ki je proizvod preverjenega proizvajalca in ponuja urejen servis, možnost uveljavljanja garancije ter redno dobavo nadomestnih delov. Vsaka snežna freza je pod garancijo a bo v vsakem primeru ob redni uporabi potrebovala redni letni servis in vzdrževanje. Ob pravilnem vzdrževanjem pa vam bo snežna freza služila še več let.

Upamo, da smo vam s temi nasveti pomagali pri lažji odločitvi pri izbiri prave snežne freze za vaš dom. Preverite našo ponudbo snežnih frez na spletni strani TMS Brežice.

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.

NAGRADNA IGRA

Brezplačna robotska kosilnica

TMS BREŽICE VRAČA KUPNINO!

Kupite robotsko kosilnico Husqvarna Automower med 20. marcem in 30. junijem 2024 in morda bo ravno vaša robotska kosilnica za vas popolnoma brezplačne!