Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Servis

V TMS Brežice delujemo celostno in hkrati trajnostno.

Zavzemamo se za prodajo kakovostnih strojev, ki bodo izpolnili vaše zahteve in imeli dolgo življenjsko dobo. Vse stroje, ki jih dobavljamo, v celoti sestavimo, preizkusimo in vam ob prevzemu prijazno razložimo delovanje in vzdrževanje stroja. Celostna podpora pa se ne konča s prodajo stroja, temveč začne s podporo po prodaji.

Za vaše stroje skrbi usposobljena ekipa serviserjev

Naši serviserji imajo dolgoletne izkušnje, ki se kažejo v spretnosti in strokovnemu znanju, kar zadeva gozdarske in vrtne stroje. Prav tako se usposobljeni mehaniki redno udeležujejo izobraževanj in konferenc, ki jih organizirajo proizvajalci.

Preberite več

Robotska kosilnica brez mejnega kabla mnenje

Inovacija na zelenicah: Robotska kosilnica brez mejnega kabla

Vse kar vas zanima o robotskih kosilnicah brez mejnega kabla na enem mestu! Katere so prednosti brezžične košnje, kako deluje [...]
Preberi več

Izkušnje in mnenja o baterijskih akumulatorskih kosilnicah Husqvarna

Akumulatorski vrtni stroji Husqvarna so odlična izbira, kar nam navdušeno pritrjujejo tudi stranke, ki se odločijo za nakup.
Preberi več
Montaža robotske kosilnice

Montaža robotske kosilnice

Odlično! Odločili ste se, da boste skrb za vašo zelenico prepustili robotski kosilnici. Vseeno pa je pred zasluženim počitkom potrebno [...]
Preberi več

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.

NAGRADNA IGRA

Brezplačna robotska kosilnica

TMS BREŽICE VRAČA KUPNINO!

Kupite robotsko kosilnico Husqvarna Automower med 20. marcem in 30. junijem 2024 in morda bo ravno vaša robotska kosilnica za vas popolnoma brezplačne!