Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Montaža robotskih kosilnic

Opravljamo profesionalno montažo robotskih kosilnic Husqvarna Automower s strojnim polaganjem najmočnejšega omejitvenega kabla v zemljo. Montažo računamo po dejanski porabi.

Ogled terena 

Ali je moja zelenica primerna za robotsko kosilnico?

Z našim strokovnjakom za robotske kosilnice se dogovorite za termin ogleda in poravnate kavcijo v vrednosti 100 €, ki jo nato obračunamo ob nakupu kosilnice pri nas ali jo vrnemo v primeru, da vaša zelenica ni primerna za robotsko košnjo. 

Nakup primerne robotske kosilnice

Odločite se za izbrano robotsko kosilnico in se dogovorite za termin montaže robotske kosilnice. Račun se poravna ob opravljeni montaži, saj se sama storitev montaže obračuna po dejanski porabi.

Montaža robotske kosilnice

Pred našim prihodom po priporočilih uredite zelenico za zahteve robotske košnje, določite kje bo polnilna postaja in tam pripravite dostop do elektrike. Na dogovorjen termin bo naš strokovnjak opravil montažo.

Uživajte v vedno popolni zelenici

Od sedaj naprej bo vaša trata vedno skrbna pokošena. Dejstvo da „trava raste“ bo za vas spomin iz preteklosti, saj bo vaša vedno popolna. Poskrbeti morate le na redno vzdrževanje vašega novega pomočnika in redno menjavo rezil. 

Storitev opravljamo le lokalno (območje Brežice, Dobova, Krško, Sevnica, Koprivnica, Novo mesto, Podsreda, Podčetrtek) in prednostno za robotske kosilnice kupljene pri nas.

Se želite dogovoriti za ogled terena ali montažo robotske kosilnice?

V mail napišite vaše osebne podatke, naslov na katerem bi se montaža opravila in vašo telefonsko številko. 

Vaše sporočilo bomo pogledali in vam nanj odgovorili v roku enega delovnega dne. Prosimo vas, da se v tem času vzdržite klicev, saj nam takšna praksa otežuje delo in upočasni postopek odzivanja.

CENA MONTAŽE ROBOTSKE KOSILNICE

Montaža robotske kosilnice z mejnim kablom

 • strošek robotske kosilnice

 • 0,60 €/m mejni kabel

 • 1,2 €/m montaža oz. delo

 • 2,4 €/kom sponka

 • 2,4 €/kom konektor

 • 0,20 €/kom kavelj

 • 50 € priklop polnilne postaje

Za namestitev kabla robotske kosilnice do 130 metrov je določena fiksna cena v višini 150€. V tem primeru se montaža ne obračuna po metrih. 

Montaža robotske kosilnice brez mejnega kabla (EPOS)

 • strošek robotske kosilnice

 • strošek EPOS sistema (modul in referenčna postaja)
 • 38 €/h namestitev EPOS okolja

 • 50 € priklop polnilne postaje

Za montažo izven brežiške občine se zaračuna tudi kilometrina.

50% popust za montažo robotske kosilnice kupljene pri nas!

Za montažo naše robotske kosilnice vam priznamo 50% popust na storitev oziroma delo. Tako boste namesto 1,2 € na tekoči meter, plačali samo 0,6 €, kar se ob seštevku precej pozna. Prav tako našim kupcem polnilno postajo namestimo BREZPLAČNO.


Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.