Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Sesalniki za mokro in suho sesanje Husqvarna

Filter products

Razvrsti

Sesalniki za mokro in suho sesanje Husqvarna so odlična izbira za vse, ki iščete visoko zmogljivo, robustno ter trpežno napravo za čiščenje svojega doma, garaže ali vozila. Ne glede na to ali se spopadate s trdovratno umazanijo, prahom, razlitimi tekočinami ali drugimi ostanki, vam bodo sesalniki Husqvarna zagotovili učinkovito rešitev za vaše potrebe.

Sesalniki za suho in mokro sesanje Husqvarna ponujajo vrsto izjemnih prednosti, ki jih ločujejo od drugih sesalnikov na trgu.

  1. Visoka zmogljivost za suho in mokro sesanje: Husqvarna sesalniki so zasnovani za obvladovanje tako suhe kot mokre umazanije. Ta vsestranskost omogoča eno napravo za različne naloge čiščenja.
  2. Robustnost in trpežnost: Husqvarna je znana po svoji zavezanosti kakovosti. Sesalniki so izdelani tako, da prenesejo intenzivno uporabo in so odpornejši na obrabo, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
  3. Pametno shranjevanje in enostaven transport: Husqvarna sesalniki so zasnovani za preprosto shranjevanje in prenašanje. To je še posebej pomembno, če imate omejen prostor za shranjevanje ali če morate napravo premikati po različnih lokacijah.
  4. Stabilnost in okretnost: Zahvaljujoč velikim in čvrstim kolesom ter kolesom, ki se vrtijo za 360 stopinj, so Husqvarna sesalniki stabilni na tleh in enostavni za manevriranje na različnih površinah.
  5. Prilagodljivi dodatki: Husqvarna ponuja širok izbor dodatkov in nastavkov, ki omogočajo prilagajanje naprave različnim nalogam čiščenja, kot so sesanje trdih tal, preprog, oblazinjenega pohištva in vozil.
  6. Odstranjevanje tekočin: Ena od ključnih prednosti je sposobnost odstranjevanja razlitih tekočin. To je še posebej koristno pri nepričakovanih nesrečah in čiščenju madežev.
  7. Enostavno vzdrževanje: Husqvarna sesalniki omogočajo enostavno vzdrževanje, vključno z menjavo filtrov in praznjenjem posode za umazanijo. To vam prihrani čas in trud pri rednem vzdrževanju.
  8. Vsestranskost za različne potrebe: Husqvarna sesalniki so odlična izbira za vsakodnevno čiščenje doma, garaže, delavnice ali vozila ter za posebne namene, kot je odstranjevanje odpadkov ob električnem orodju.

Pri izbiri sesalnika za mokro in suho sesanje Husqvarna lahko izbirate med različnimi modeli, ki se razlikujejo glede na zmogljivost, dodatke in druge lastnosti. Tako boste lahko izbrali napravo, ki bo najbolje ustrezala vašemu načinu čiščenja.

Za tiste, ki potrebujejo sesalnik za posebne namene, kot je sesanje ob električnem orodju, so sesalniki Husqvarna odlična izbira. Z njihovo močno sesalno močjo boste enostavno odstranili prah in odpadke, ki nastajajo med delom z električnim orodjem, kar bo pripomoglo k boljši vidljivosti in večji varnosti pri delu.

Sesalniki za mokro in suho sesanje Husqvarna so odlična izbira za vse, ki iščete visoko zmogljivo, trpežno in vsestransko napravo za čiščenje. Ne glede na to, ali potrebujete napravo za odstranjevanje tekočin, prahu ali drugih ostankov, boste s sesalniki Husqvarna dobili zanesljivo in učinkovito rešitev. Investicija v Husqvarna sesalnik vam bo prinesla dolgoročno zadovoljstvo in olajšala vsakdanje čiščenje vašega doma, garaže ali vozila.

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.

NAGRADNA IGRA

Brezplačna robotska kosilnica

TMS BREŽICE VRAČA KUPNINO!

Kupite robotsko kosilnico Husqvarna Automower med 20. marcem in 30. junijem 2024 in morda bo ravno vaša robotska kosilnica za vas popolnoma brezplačne!