Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Kupon akcija ob nakupu robotske kosilnice

Posodobljeno 7. marca 2024

Razmišljate o nakupu robotske kosilnice Husqvarna Automower? Potem vas bo ta akcijska ponudba prepričala.

Kupon akcija ob nakupu robotske kosilnice

V posebni akcijski ponudbi, ki traja do konca meseca junija ali do razprodaje zalog, boste prejeli odlično kombinacijo za oskrbo vaše zelenice – robotsko kosilnico Husqvarna in baterijski set, ki vključuje baterijsko koso 115iL. Robotska kosilnica bo redno skrbela za popoln videz vaše trate, z baterijsko koso pa boste preprosto občasno porezali še robove trate ali okoli drevja in grmovja, kamor robotska kosilnici morda ni dosegla.

Kupon akcija velja ob nakupu naslednjih robotskih kosilnic Husqvarna:

Akumulatorski baterijski set 115iL vključuje baterijski trimer Husqvarna 115iLbaterijo Husqvarna BLi10 in polnilec QC80. Akumulatorski set v vrednosti 299 € boste s kuponom, ki ga prejmete ob nakupu zgoraj naštetih robotskih kosilnicah, lahko prevzeli takoj, ko bo set na voljo.

Zakaj kupon za baterijski set in ne baterijski set ob nakupu?

To je dobro vprašanje na katerega imamo korona odgovor. Na podlagi izvajanja ukrepov za zajezitev širjenja Covid epidemije, se predvideva zakasnitev dobave baterijskega seta 115iL. Zaradi daljše produkcijske dobe in nato roka dobave, je Husqvarna raje ponudila kupon akcijo in boste akumulatorski set prejeli takoj, ko bo dobavljen, kar je dosti boljše, kot da vam obljubimo set, ki ga še ne bi bilo na zalogi.

Akcija kupon robotska kosilnica husqvarna automower

Popolnost robotske košnje

Robotske kosilnice Husqvarna dosegajo navdušujoče rezultate košnje. Vašo robotsko kosilnico preprosto namestite in pozabite, da ste kdaj sploh morali kositi. Sosedje in vi sami jo boste komaj opazili pri vsakodnevni rutinski košnji. Robotske kosilnice Husqvarna se odlikujejo po naprednih tehničnih rešitvah, s kateri zagotavljajo najvišjo stopnjo zanesljivosti, kakovosti in rezultatov košnje. To pomeni minimalno vzdrževanje in servisiranje.

Več o robotskih kosilnicah si preberite še med ostalimi informativnimi članki na našem blogu: Montaža robotske kosilnicePopolnost robotske košnjeNakup robotske kosilnicePostopek montaže robotske kosilnice. V kolikor pa boste imeli dodatna vprašanja nam pišite na splet@tmsi-brezice.si in z veseljem vam bomo pomagali.

X-LINE robotske kosilnice

Robotske kosilnice Husqvarna, ki imajo poleg številke modela še črko X, spadajo v paleto najbolje opremljenih robotskih kosilnic. X-line je namenjena tistim, ki želijo najbolj izpopolnjeno robotsko kosilnico. Te kosilnice so opremljene s paketom opreme X-line, modulom Automower Connect z GPS sledenjem v primeru kraje, GPS navigacijo, LED lučkami, gumijastim odbijačem in obliko X-line.

AWD robotske kosilnice

Husqvarna robotske kosilnice z AWD oznako so kosilnice z vsekolesnim pogonom za košnjo na najzahtevnejših površinah. Robotska kosilnica AWD lahko kosi na strmini z naklonom do občudovanja vrednih 70% (35°).

Akumulatorska zmogljivost baterijskih strojev

Baterijska serija Husqvarna strojev pomeni enostavno delo, visoko zmogljivost, nizek nivo hrupa in tresljajev ter minimalno vzdrževanje in nič neposrednih emisij. Delo z akumulatorsko koso, ki jo prejmete ob nakupu izbranih robotskih kosilnic, vas bo navdušilo z enostavnostjo uporabe. Samo pritisneš na gumb in delaš.

Robotske kosilnice Husqvarna Automower akcije

Poleg odlične akcijske ponudbe izbranih robotskih kosilnic, kjer ob nakupu prejmete še kupon za brezplačni baterijski set 115iL v vrednosti 299 € vam predstavljamo še robotske kosilnice Husqvarna Automower z znižano ceno (ne vključuje kupona).

Robotske kosilnice Husqvarna Automower z znižano ceno:

Akcijska ponudba traja do 30. junija ali do razprodaje zaloge.

Za več informacij ali dodatno pomoč nam pišite na splet@tms-brezice.si ali pa kar v komentar spodaj in z odgovorom pomagamo še komu.

Spremljate nas na družbenih omrežjih facebookinstagram in youtube.
Veseli bomo tudi vaše ocene na Google, saj nam s tem pomagate, da smo vidnejši na spletu 🧡

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.