Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Filter products

Razvrsti

Globina sesanja, max.

Prikaz vseh 9 rezultatov

Ste se kdaj znašli v situaciji, ko ste potrebovali hitro in učinkovito rešitev za odstranjevanje presežne vode, čiščenje blatnih potokov ali prečrpavanje kemikalij? Honda motorne vodne črpalke so zanesljivi partnerji, pripravljeni na najtežje izzive. Z obsežno paleto modelov boste zagotovo našli tisto, ki ustreza vašim specifičnim potrebam.

Izberite Honda vodno črpalko, ki vas bo navdušila z inovativno obliko, edinstvenimi tehnološkimi rešitvami in robustno vzdržljivostjo. Motorne vodne črpalke Honda so črpalke, ki bodo vsako delo opravile zanesljivo in nemoteno. Bencinske vodne črpalke so nepogrešljive za delo na kmetiji, gradbišču, prav tako so izjemno priročne v času suše, saj pomaga pri oskrbi z vodo ali pa v poplavnih obdobjih oziroma v primeru poplave, ki jo povzroči preobilno deževje, razlitje reke, dviga podtalnice ali pa zaradi kakšne druge nesreče.

Zakaj izbrati Honda bencinske vodne črpalke?

  • Moč in učinkovitost: Honda je sinonim za kakovost in zmogljivost motorjev, kar velja tudi za njihove vodne črpalke. Motorji serije GX so 4-taktni OHV motorji, ki zagotavljajo impresivno moč in učinkovito porabo goriva. Zagotavljajo zanesljiv zagon v vseh pogojih.
  • Vsestranskost: Raznolikost modelov omogoča izbiro vodne črpalke, ki je popolnoma prilagojena vašim potrebam. Ne glede na to, ali potrebujete črpalko za kmetijsko namakanje, gradbišča ali uporabo v primeru suše ali poplav, bo Honda imela pravo rešitev.
  • Robustna vzdržljivost: Honda vodne črpalke so znane po svoji vzdržljivosti in zanesljivosti. Zasnovane so za dolgotrajno delovanje in premagovanje zahtevnih izzivov.

Katero vodno črpalko izbrati?

Pretočne vodne črpalke: Univerzalne in prilagodljive, pretočne vodne črpalke so ključne za različne naloge. Uporabite jih lahko za črpanje vode iz poplavljenih kleti, namakanje polj, praznjenje ribnikov ali celo za oskrbo vašega vrta. Pomembne so tudi za gasilce, ki jih uporabljajo za obvladovanje poplavljenih območij ali gašenje požarov, kjer je na voljo vir vode.

Visokotlačne vodne črpalke: Visokotlačne vodne črpalke Honda serije WH so idealne za tiste, ki potrebujejo visok pritisk vode. Uporabite jih lahko za črpanje vode na večje razdalje, gašenje požarov ali pri namakanju, kjer potrebujete močan curek vode. Visokotlačne črpalke so nepogrešljive pri zahtevnih nalogah.

Črpalke za kemikalije: Črpalka za črpanje kemikalij, kot je Honda WMP20, je obvezna za kmetovalce in industrijske uporabnike. Uporablja se za črpanje kmetijskih gnojil, industrijskih kemikalij, slane vode in drugih tekočin. Njena odpornost na kemikalije in zanesljivo delovanje so ključni pri takšnih nalogah.

Črpalke za umazano vodo ali smeti: Voda pogosto vsebuje trde delce in odpadke, ki bi lahko zamašili običajne pretočne vodne črpalke. Honda ponuja črpalke, ki so posebej zasnovane za črpanje umazane vode, odpadkov, listov, vej in drugih trdnih snovi. Te črpalke so odlična izbira, kadar se soočate z nalogami, ki zahtevajo ravnanje z nečisto vodo.

 

Ne glede na vrsto vodne črpalke, je ključnega pomena kakovost motorja, saj vodne črpalke delujejo dolge ure z neprekinjeno hitrostjo. Bencinske vodne črpalke Honda so opremljene s prvovrstnimi Honda motorji GX, ki so standard za komercialno uporabo po vsem svetu zaradi svoje učinkovitosti in trajnosti.

Prenosne vodne črpalke

Prenosne vodne črpalke so izjemno priljubljene zaradi svoje prenosljivosti, kompaktnosti in enostavne uporabe. Te črpalke, kot na primer Honda bencinske črpalke serije WX, so odlična izbira za lastnike domov, vrtičkarje in lastnike čolnov. Njihova glavna prednost je njihova lahka zasnova in prenosljivost. S temi črpalkami lahko hitro in enostavno prečrpate vodo iz različnih virov, ne glede na to, ali gre za praznjenje bazena, zalivanje vrta ali črpanje vode iz čolna. Prenosne vodne črpalke so idealne za občasne uporabnike, ki potrebujejo zanesljivo črpalko za različne naloge.

Profesionalne vodne črpalke

Profesionalne vodne črpalke Honda so namenjene najzahtevnejšim nalogam in okoljem. Uporabljajo se v gradbenih projektih, kmetijskih dejavnostih, gasilcih in drugih profesionalnih aplikacijah, kjer je potrebna zanesljivost, moč in vzdržljivost. Te črpalke so običajno opremljene s kakovostnimi motorji in komponentami, ki omogočajo neprekinjeno delovanje tudi v najzahtevnejših razmerah. Profesionalne vodne črpalke so zasnovane za hitro in učinkovito odpravljanje težav z vodo ter zagotavljajo zanesljivost, ki jo potrebujejo profesionalci.

Pomembnost premera cevi vodne črpalke

Premer cevi vodne črpalke je ključen dejavnik pri učinkovitem črpanju vode. Ta parameter vpliva na hitrost črpanja in količino prečrpane vode. Vodne črpalke imajo običajno cevi z premeri med 1 in 4 colami. Večji kot je premer cevi, hitreje bo voda prečrpala in večja bo količina prečrpane vode v istem času.

Izbira pravega premera cevi je odvisna od specifičnih potreb in aplikacij. Pri manjših nalogah, kot je zalivanje vrta ali praznjenje manjšega bazena, bo manjši premer cevi povsem ustrezen. Pri večjih projektih, kot so gradbena dela ali namakanje večjih površin, pa je priporočljivo izbrati večji premer cevi, saj bo to omogočilo hitrejše in učinkovitejše črpanje vode.

Honda bencinske vodne črpalke so zanesljive, zmogljive in prilagodljive rešitve za upravljanje s tekočinami v različnih okoliščinah. Ne glede na to, ali ste kmetovalec, gradbenik, lastnik doma ali skrbite za čistočo okolja, boste v ponudbi Honda našli pravo vodno črpalko za svoje potrebe. Zagotavljanje učinkovitega ravnanja z vodo ni nikoli bilo enostavnejše s Honda vodnimi črpalkami. Poiščite svojo rešitev še danes in se prepričajte o zmogljivosti, zanesljivosti in trajnosti, ki jih ponuja Honda.

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.