Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Filter products

Razvrsti

Prikaz vseh 15 rezultatov

Ponujamo širok izbor visoko zmogljivih pihalcev listja, ki vam bodo olajšali vzdrževanje okolice. Ne glede na velikost vašega vrta ali dvorišča, imamo pravi pihalec listja za vaše potrebe. S hitrim in učinkovitim odstranjevanjem listja, vejic in drugih odpadkov boste ohranili čisto in urejeno okolje, prihranili čas ter si olajšali delo. Poleg pihalcev listja vam ponujamo tudi raznovrstno dodatno opremo za pihalce listja, ki vam bo pomagala izkoristiti svoj pihalec listja še bolj učinkovito.

Pihalci listja so naprave, ki ustvarjajo močan zračni tok, ki pomaga odstraniti listje, vejice, trave in druge odpadke s površine. Ta zračni tok ustvarja podtlak, ki posesa odpadke in jih usmeri v zbiralno posodo ali jih enostavno razpiha na želeno mesto. Delujejo na različne načine, od ročnih naprav do naprednih akumulatorskih in bencinskih modelov ter profesionalnih orodij, ki so postala nepogrešljiva za vzdrževanje okolice.

Prednosti pihalcev listja

  • Hitro in učinkovito odstranjevanje odpadkov: Pihalci listja omogočajo hitro in učinkovito odstranjevanje listja, vejic, trave in drugih odpadkov. Namesto dolgotrajnega ročnega dela lahko s pomočjo pihalca listja enostavno očistite površino.
  • Prihranek časa in truda: Odstranjevanje listja s pomočjo grabljev ali metel lahko zahteva veliko truda in časa. Pihalci listja to nalogo opravijo veliko hitreje in brez nepotrebnega napora.
  • Ohranjanje urejene okolice: Urejena okolica je ponos vsakega lastnika nepremičnine. Pihalci listja vam pomagajo ohranjati čisto in negovano okolje.
  • Preprečevanje zamašenih odtokov: Veliko odpadlega listja lahko zamaši odtoke in povzroči težave s pretokom vode. S pihalcem listja lahko preprečite te težave in ohranite nemoteno odvodnjavanje.

Kako izbrati pravi pihalec listja?

Pri izbiri pihalca listja je ključno upoštevati več dejavnikov, vključno s površino, ki jo želite očistiti, močjo, mobilnostjo in okoljskimi vidiki. Če imate manjši vrt, so ročni ali akumulatorski pihalci odlična izbira. Za večje površine razmislite o bencinskem ali nahrbtnem pihalcu. Profesionalni pihalci so nepogrešljivi za strokovnjake.

  1. Ročni pihalci listja: Ročni pihalci so preprosti in cenovno ugodni. Delujejo na osnovi stiskanja zraka skozi cev in so primerni za manjše površine ter hitro odstranjevanje listja.
  2. Akumulatorski pihalci listja: Akumulatorski modeli so okolju prijazni in tišji, delujejo na baterijo, kar omogoča večjo mobilnost. Primerni so za manjše in srednje velike površine.
  3. Bencinski pihalci listja: Bencinski pihalci so močni in primerni za zahtevnejše naloge. Delujejo na osnovi bencinskega motorja in so lahko učinkoviti pri odstranjevanju večjih količin listja.
  4. Nahrbtni pihalci listja: Nahrbtne enote so zasnovane za udobno nošenje na hrbtu, kar zmanjšuje obremenitev rok. Ponujajo visoko moč in so primerni za čiščenje večjih površin.
  5. Profesionalni pihalci listja: Profesionalni modeli so oblikovani za strokovnjake, ki opravljajo zahtevno drevesno nego. Ponujajo visoko zmogljivost, trajnost in prilagodljive funkcionalnosti.

Pihalci listja so postali nepogrešljiva orodja pri vzdrževanju okolice. Ne glede na velikost vašega vrta ali dvorišča, obstaja model, ki bo ustrezal vašim potrebam. Z njihovo pomočjo boste lahko enostavno in hitro odstranili listje, vejice in druge odpadke ter tako ohranili urejeno in čisto okolje, na katerega boste ponosni.

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.