Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Testirajte baterijske stroje

Posodobljeno 7. marca 2024

Serija akumulatorskih strojev Husqvarna se odlikuje z močjo, zmogljivostjo in intuitivno obliko, ki jih lahko pričakujete samo od Husqvarne. Zagotavlja nizek nivo hrupa in tresljajev, minimalno vzdrževanje – in nič neposrednih emisij. Baterijski sistem s širokim obsegom možnosti uporabe, poganja vse Husqvarna produkte in vam zagotavlja maksimalno fleksibilnost. Niste prepričani? Sedaj vam Husqvarna ponuja možnost enodnevnega brezplačnega testa izbranih produktov iz baterijskega asortimaja.

Testirajte baterijske stroje Husqvarna

Katere baterijske stroje lahko brezplačno testirate?

Registracija za brezplačni test je povsem enostavna

Navodila za test baterijskih strojev

 Za brezplačno testiranje se registrirate tukaj >> Husqvarna test baterijskih strojev <<

 Vklopite in pričnite z delom.

Akumulatorski motorji Husqvarna nudijo zmogljivost bencinskih motorjev, vendar brez izpušnih plinov in s precej nižjim nivojem tresljajev. Zamenljive baterije omogočajo hitro menjavo prazne baterije s polno in tako preprečujejo nepotrebne prekinitve med delom.

Tiho delo. Odlični rezultati.

Pri uporabi naših akumulatorskih strojev vas ne bo navdušilo samo čisto delo brez neposrednih emisij in minimalne zahteve po vzdrževanju, ampak tudi zadovoljstvo ob delu s skoraj neslišnimi motorji. Nivo hrupa naših akumulatorskih strojev je nižji do 13 dB(A) v primerjavi z bencinskimi stroji.

En baterijski sistem.

Enostavno zamenjajte baterijo med različnimi stroji – trimerjem, pihalnikom, žago ali škarjami za živo mejo, in nadaljujte z delom.

*Za baterijske verižne žage se naj vedno uporablja BLi20/BLi200

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.