Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Priznanje Best Buy Award 2021/22 za Husqvarna kosilnice

Posodobljeno 7. marca 2024

V najnovejši neodvisni raziskavi ugledne švicarske organizacije ICERTIAS, so slovenski potrošniki kosilnicam Husqvarna namenili Best Buy Award 2021/22, saj so jih prepoznali kot nosilke najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo.

Priznanje Best Buy Award 2021/22 za Husqvarna kosilnice

Blagovna znamka Husqvarna po mnenju slovenskih potrošnikov med ponudniki kosilnic ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na trgu. To je rezultat nedavne Raziskave Best Buy Award švicarske hiše ICERTIAS v Sloveniji, izvedene v skladu z določili Mednarodnega kodeksa za izvajanje tržnih in družbenih raziskav, ki sta ga sprejela Mednarodna trgovinska zbornica (ICC) in Evropsko združenje strokovnjakov za raziskave (ESOMAR).

Raziskavo Best Buy Award – Slovenia je opravila švicarska hiša ICERTIAS (International Certification Association – www.icertias.com) s sedežem v Zürichu, na vzorcu 1200 prebivalcev Slovenije, in sicer med uporabniki interneta, starejšimi od 15 let. Raziskava je potekala meseca maja 2021 prek spleta z uporabo metode CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

Osnovni cilj raziskave oziroma nagrade Best Buy Award je olajšati kupcem iskanje najboljše cene najboljših izdelkov in storitev na slovenskem trgu.

Povezava do certifikata: https://www.bestbuyaward.org//certifikat_slovenia.asp?cID=727

Anketirancem so postavili vprašanji odprtega tipa, tako da so lahko navedli po njihovem mnenju najprimernejši odgovor. Pri zastavljenem vprašanju: »Navedite ime proizvajalca KOSILNIC, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu,« je največ anketiranih odgovorilo: »Husqvarna

Izberite popolno vrtno kosilnico, ki ohranja dobro kondicijo vaše trate in ustreza vašim željam košnje. Naj bo akumulatorska, bencinska ali robotska, s kosilnicami Husqvarna lahko pričakujete zanesljiv stroj, ki vam bo odlično služil več let.

Vse vrtne kosilnice Husqvarna so opremljene s prefinjenimi motorji, ki jih je enostavno zagnati in robustnimi rezalnimi ploščami, ki vedno zagotavljajo vrhunske rezultate košnje. Z izbiro robotske kosilnice Husqvarna Automower pa se praktično poslovite od košnje trave in se pripravite na vedno popolno pokošeno zelenico. 

Kosilnice Husqvarna v naši ponudbi: 

Nagrade Best Buy Award smo veseli tudi v našem kolektivu, saj je priznanje tudi nam in naši izbiri, da smo zastopniki in pooblaščeni prodajalec ter serviser blagovne znamke, ki jo potrošniki prepoznajo kot nosilko najboljšega razmerja med kakovostjo in ceno.

Zadovoljni smo, da vam lahko ponudimo le najboljše in da je kvaliteta, ki jo izberemo priznana tudi z vaše stani – strani potrošnikov.

Za več informacij ali dodatno pomoč nam pišite na splet@tms-brezice.si ali pa kar v komentar spodaj in z odgovorom pomagamo še komu.

Spremljate nas na družbenih omrežjih facebookinstagram in youtube.
Veseli bomo tudi vaše ocene na Google, saj nam s tem pomagate, da smo vidnejši na spletu 🧡

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.