Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Katero vrtno kosilnico izbrati?

Posodobljeno 7. marca 2024

Ko se prične pomlad in z njo sezona košnje, je pri nas takoj moč začutiti drugačno energijo. Čeprav košnja pomeni delo, se ljudje veselijo lepega vremena in urejanja zelenice. Stranke dobre volje vstopijo v prodajalno in na servis predajo svojo vrtno kosilnico ali pa pridejo po rezervne dele, da se na novo sezono svoj stroj pripravijo sami. Poleg številčnejših servisov pa začetek košnje pomeni tudi povečano povpraševanje po vrtnih kosilnicah in pripomočkih za urejanje vrta.

»Smo družinsko podjetje, ki je svojo pot začelo v domači garaži že leta 1989 in v tem času se je zgodilo precej sprememb. Mi več nismo v garaži, potrošniki pa so veliko bolje informirani o produktih, kot so bili kadarkoli prej.« je povedala naša direktorica Melita. Stranke pridejo k nam že podučene o stroju, ki jih zanima, saj pred večjim nakupom naredijo obsežno raziskavo na spletu. Nakupni proces se je tako bistveno spremenil, a polno parkirišče za dneve odprtih vrat, dogodek, ki ga vsako leto organiziramo, kaže na to, da je nasvet in priporočilo strokovnjaka ter kakovostna predaja stroja, še vedno zelo pomembno.     

Kako ugotoviti katero kosilnico izbrati za svoje potrebe?

Naš vodja servisa, Karl, pravi, da se je pri nakupu nove vrtne kosilnice potrebno zavedati osnovnih dejstev o namenu uporabe stroja. Šele potem, ko boste jasno vedeli, kakšno delo bo vaš stroj opravljal, boste lahko izbrali vrtno kosilnico, ki bo zadovoljila vaše potrebe. Karl svetuje, da si odgovorite na naslednja vprašanja:

  1. Koliko časa običajno kosite?

Ni toliko pomembno kolikokrat na sezono bo oseba kosila, temveč koliko časa običajno nameni individualni košnji. Občasna uporaba ni teden dni intenzivnega dela temveč večkratno časovno manj intenzivno delo.

  1. Kako velika in kakšna je površina zelenice?

Se pravi kako veliko območje boste kosili in ali gre za ravnino ali brežino.

  1. Kakšno kosilnico ste imeli do sedaj?

Običajno priporočamo nakup stroja, ki je enakovreden prejšnjem. To se je kot najboljša praksa izkazala zato, ker stranke tako točno vedo, kaj lahko od stroja pričakujejo in so tudi navajena na delo z njim.

  1. Ali želite, da ima kosilnica kakšne posebne lastnosti?

Si želite vrtno kosilnico s košem, stranskim izmetom ali pa z obema možnostma. Morda pa bi raje eno, ki bi delala namesto vas. Tudi takšne obstajajo.

Katero vrtno kosilnico izbrati

To so prva vprašanja, ki jih pri nas vedno postavimo strankam, ki se odločajo za nakup kateregakoli stroja. Ključnega pomena je, da od vas dobimo tiste informacije, ki bodo pripomogle k temu, da boste izbrali kosilnico, ki bo dosegla vsa njegova pričakovanja ali kot pravi Karl: »Pri nas zberemo čim več informacij, da lahko potem glede na delovne zahteve ponudimo najbolj optimalno rešitev. Izbira pa je potem na vas.«

HusqvarnaCub Cadet in Honda so kakovostne znamke, s katerimi delamo tudi v našem prostem času in so dosegle naše standarde. Pomembno nam je predvsem, da lahko prodane kosilnice podpremo z rezervnimi deli in servisom.

Prisegamo na kakovost. To je naša mantra že od začetka. Kakovostni morajo biti stroji, ki jih prodajamo, ter kakovosten je servis, ki ga opravljamo. S kakovostjo pripomoremo tudi k temu, da prihranimo naravi smeti strojev enosezoncev.

Za več informacij ali dodatno pomoč nam pišite na splet@tms-brezice.si ali pa kar v komentar spodaj in z odgovorom pomagamo še komu.

Spremljate nas na družbenih omrežjih facebookinstagram in youtube.
Veseli bomo tudi vaše ocene na Google, saj nam s tem pomagate, da smo vidnejši na spletu 🧡

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.