Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Zero-Turn kosilnice z ničelnim obračanim krogom

Filter products

Razvrsti

Prikaz vseh 18 rezultatov

Potrebujete kosilnico, ki vam bo omogočila hitro in učinkovito košnjo večjih travnatih površin? Ali pa morda razmišljate o nadgradnji vaše obstoječe kosilnice? V obeh primerih so Zero-Turn kosilnice s ničelnim obračalnim krogom odlična izbira, ki vam bo prihranila čas in trud pri urejanju vašega travnika.

Zero-Turn kosilnice so znane po svoji sposobnosti obračanja na mestu, kar pomeni, da lahko zavijete za 180 stopinj brez puščanja nepokošene trave za seboj. To je omogočeno s posebnim hidravličnim sistemom za krmiljenje, ki upravlja kolesa na vsaki strani kosilnice neodvisno. To pomeni, da lahko hitro in enostavno manevrirate okrog ovir, kot so drevesa, grmičevje ali gugalnice, ter kosite tudi v ozkih prostorih.

V naši ponudbi lahko izbirate Zero-Turn kosilnice z ničelnim obračalnim krogom blagovne znamke Cub-Cadet in Husqvarna. Odločite se lahko med Akumulatorskimi Zero-Turn kosilnicami, Bencinskimi Zero-Turn kosilnicami in med Profesionalnimi Zero-Turn kosilnicami.

Zakaj izbrati Zero-Turn traktorsko kosilnico?

Lastniki večjih travnatih posesti, ki želijo skrajšati čas, ki ga porabijo za košnjo trate, bodo morda želeli investirati v kosilnico z ničelnim obratom. Glede na to, da je prosti čas omejen in da so te zmogljive kosilnice vse bolj dostopne, se mnogi sprašujejo, ali je čas, da naredijo korak naprej. Možnost prehoda na Zero-Turn sedežno kosilnico z ničelnim obračalnim krogom je vznemirljiva. Zabavne so za vožnjo in poskrbijo, da se ob košnji počutite kot profesionalec.

Zero-Turn sedežne kosilnice z ničelnim obračalnim krogom ponujajo številne prednosti.

  1. Prihranek časa: Ena največjih prednosti Zero-Turn kosilnic je njihova hitrost in sposobnost obračanja na mestu. To pomeni, da boste lahko svoj travnik pokosili hitreje in učinkoviteje kot z vrtnim traktorjem ali rider kosilnico. Nič več čakanja na dolgočasno manevriranje okrog ovir!
  2. Lep zaključek košnje: Zaradi sposobnosti obračanja na mestu ne boste več puščali nepokošene trave na koncih vrst. Kosilnica bo dosegla vsak kotiček vašega travnika, kar bo pustilo profesionalno urejen videz.
  3. Manevriranje okrog ovir: Kosilnice z ničelnim obračalnim krogom so idealne z vidika manevriranja in zagotavljajo večji nadzor pri košnji okoli ovir. Torej, če je vaše dvorišče polno dreves, cvetličnih gredic, gugalnic ali česar koli drugega, kar zahteva majhen radij obračanja, bi morali razmisliti o prehodu na sedežno kosilnico z ničelnim obratom. Dodana okretnost prav tako zmanjša potrebo po košnji okoli ovir po končani košnji.
  4. Udobje med košnjo: Večina Zero-Turn kosilnic je opremljena s sedežem z blaženjem vibracij, kar pomeni manj utrujenosti med delovanjem. Kontrole so enostavno dosegljive, kar omogoča udobno upravljanje ves čas.

Na koncu koncev pomeni prehod na kosilnico z ničelnim obračalnim krogom spremembo načina košnje trate. Pri izboljšani izkušnji botruje veliko komponent: od vzdržljivosti, zmogljivosti in kakovosti košnje do hitrosti, udobja in vsestranskosti. Najboljše kosilnice pa združujejo vse komponente v celovito izkušnjo košnje. Privoščite si sedežno kosilnico, ki ponuja odlično kakovost košnje, močno in vzdržljivo kosilno enoto, udobno vožnjo in veliko možnosti za priključke, kot so vlečne naprave, stroji za pometanje trave in drugi priključki.

Krmilne palice ali volan?

Pri izbiri Zero-Turn kosilnice se boste srečali s temeljnim vprašanjem: ali želite model s krmilnimi palicami ali volanom?

Krmilne Palice: Upravljanje z ročicami je hitro in učinkovito. Hitrost in smer preprosto upravljate s potiskom in premikom ročic. To je odlična izbira za tiste, ki iščejo hitrost in enostavnost upravljanja. Prav tako so primerne ljudi s poškodbami nog in tiste, ki jim je obračanje volana težko.

Volan: Zero-Turn kosilnice z volanom omogočajo bolj nadzorovano vožnjo na klancih, saj omogočajo boljši nadzor nad prednjimi kolesi. To je odlična izbira za tiste, ki imajo veliko naklonjenih površin ali se preprosto bolje počutijo pri vožnji z volanom in pedali.

Kako izbrati velikost kosilne enote?

Pri izbiri Zero-Turn kosilnice je pomembno razmisliti tudi o velikosti kosilne enote. Ta določa širino rezalne površine pod kosilnico. Večja kosilna enota pomeni hitrejšo košnjo, vendar je manevriranje v ozkih prostorih težje. Na drugi strani pa manjša kosilna enota omogoča lažje manevriranje, vendar košnja večjih travnikov traja dlje časa. Izberite velikost kosilne enote glede na vaše potrebe in površino, ki jo želite pokositi.

Cub Cadet Zero-Turn kosilnice z ničelnim obračalnim krogom

Sedežne kosilnice Cub Cadet z ničelnim obračalnim krogom zagotavljajo zmogljivost, kakovost košnje in udobje. Cub Cadet, dokazani inovator tehnologije Zero-Turn, je ustvaril najmočnejšo linijo nagrajenih Zero-Turn sedežnih kosilnic z ničelnim obračalnim krogom v industriji. Vodilna tehnologija Cub Cadet kosilnic z obračanjem za 360 stopinj, vam omogoča enostavno košnjo okoli ovir z neverjetno samozavestjo, zaradi česar je vsak manever košnje učinkovitejši. Z modeli, ki imajo štirikolesno krmiljenje z nadzorom na volanu, lahko uživate v večji stabilnosti in enostavnosti, tako da skrajšate čas košnje.

Profesionalne komercialne Zero-Turn sedežne kosilnice Cub Cadet

Nova serija Cub Cadet PRO SERIES Zero-Turns je najmočnejša in najučinkovitejša linija kosilnic z ničelnim obračalnim krogom za komercialno uporabo. Komercialne kosilnice z ničelnim obratom Cub Cadet, ki so jih testirali krajinski strokovnjaki, zagotavljajo vrhunsko zmogljivost, udobje in vzdržljivost. Od okvirja do sprednjega jarma so Cub Cadet PRO Zero-Turn sedežne kosilnice zasnovane tako, da obvladajo resne zahteve profesionalcev.

Husqvarna Zero-Turn kosilnice z ničelnim obračalnim krogom

Zaradi svojega širokega kosišča, visoke hitrosti rezanja in obračanja okrog svoje lastne osi boste s kosilnico Husqvarna z možnostjo obračanja na mestu dosegli profesionalne rezultate, tudi če imate obsežne zahteve glede košnje – s Husqvarna Zero-Turn sedežno kosilnico bo delo opravljeno učinkovito, hitro in preprosto.

Komercialne profesionalne Zero-Turn kosilnice Husqvarna z ničelnim obračalnim krogom povečajo produktivnost. Zero-Turn kosilnice Husqvarna se ponašajo z zmogljivimi motorji in inovativnimi rešitvami, zagotavljajo natančne reze in izjemne trakove. Prav tako s to kosilnico ne žrtvujete udobja, ki omogoča daljše ure z manj stresa.

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.