Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Filter products

Razvrsti

Imate veliko zelene površine in dovolj izgubljanja časa s potiskanjem kosilnice okrog okrasnega drevja ali po klančini? Morda je čas, da razmislite o nakupu rider traktorske kosilnice, ki bo vašo košenjo trave spremenila v prijetno opravilo, ki ga lahko opravite kar sede.

Kaj je rider kosilnica?

Rider sedežna kosilnica kosilnica predstavlja idealno rešitev med klasično potisno kosilnico in velikim vrtnim traktorjem. Omogoča vam, da košnjo opravljate v udobnem sedečem položaju in hitreje ter lažje kot kadarkoli prej. V primerjavi z manjšimi potisnimi kosilnicami, boste ugotovili, da je košnja z rider kosilnico bolj udobna, enostavna in hitra, v primerjavi z večjimi traktorji pa so rider kosilnice bolj okreten, kar je še posebej priročno pri košnji okrog ovir, kot so drevesa, grmičevje ali gredice. Poleg tega so rider traktorske kosilnice kompaktne in zavzamejo manj prostora.

Manjši modeli rider kosilnic so ravno pravšnje velikosti, da jih lahko shranite v garažo ali vrtno lopo. Z njimi lahko enostavno in natančno manevrirate okrog ovir, kot so drevesa, grmičevje ali grede, saj imajo manjši obračalni krog. Rider kosilnice so tudi opremljene z večjimi kolesi in zmogljivimi motorji, kar omogoča njihovo uporabo tudi na strmejših terenih in klančinah.

Poleg tega niso zgolj kosilnice – s številnimi različnimi priključki jih lahko preoblikujete v stroje za pometanje, odvažanje materiala, čiščenje snega ali trosenje gnojila. V naši ponudbi boste našli različne kategorije rider kosilnic: Rider kosilnice za zahtevne terene s 4×4 AWD pogonom, Rider kosilnice s košem, Profesionalna Rider kosilnice, Bencinske Rider kosilnice in tudi Rider sedežne kosilnice z baterijskim pogonom.

Rider kosilnice za domačo uporabo

Za domačo uporabo je nakup sedežne kosilnice smiseln, če imate veliko zeleno površino, ovire in naklone, ter želite, da je košnja udobna, hitra in enostavna. Rider kosilnice za domačo uporabo so glede velikosti podobne potisnim kosilnicam, zato jih lahko brez težav shranite v vrtni lopi ali garaži. Mnoge Cub Cadet rider kosilnice v naši ponudbi so opremljene tudi z inteligentnim parkirnim sistemom (IPA), ki vam pomaga pri varnem in natančnem parkiranju.

Izbirate lahko med tremi načini košnje, odvisno od modela rider kosilnice: košenje s pobiranjem v košaro, košenje s stranskim izmetom in mulčenje. Če imate veliko zelenih površin, je smiselno razmisliti o zbiranju v košaro, pri čemer izberite primerno velikost košare, da zmanjšate število praznjenj med košnjo. Po drugi strani pa je košenje s mulčenjem smiselno, saj trava postane gnojilo, zelenica pa postane bolj gosta in privlačna. Košenje s stranskim izmetom je primerno za višjo in bolj trdo travo, ki jo je priporočljivo pobrati po košenju.

Zakaj se še odločiti za rider kosilnico?

Rider kosilnice so prava izbira za tiste, ki imajo obsežne travnate površine in ne želijo zapravljati časa in energije s potiskanjem potisne kosilnice. Prav tako pa si želijo boljše pogoje za manevriranje, kot jo zmore vrtni traktor. Rider traktorske kosilnice so zmogljive naprave so izjemno enostavne za upravljanje. Električni zagon olajša zagon kosilnice, večje posode za gorivo pa omogočajo pokositi veliko površino z eno polnitvijo. Poleg tega lahko prilagajate hitrost vožnje glede na svoje potrebe.

V naši bogati ponudbi najdete Husqvarna in Cub Cadet rider kosilnice za domačo rabo.

Rider kosilnice za profesionalno uporabo

Profesionalne rider kosilnice so še bolj zmogljive, udobne in zasnovane za dolgotrajno uporabo. Primerne so za velike travnate površine, kot so hotelski kompleksi, športni klubi ali igrišča, kjer košenje zahteva več časa in moči. Zaradi večje moči motorja in pogona na vsa štiri kolesa se izkažejo tudi na neravnih, spolzkih in mokrih površinah. Omogočajo natančno košnjo na naklonjenih območjih in premikanje kosilne enote pod različnimi nakloni.

Prednost profesionalnih rider traktorskih kosilnic je tudi v možnosti uporabe različnih priključkov za različne naloge, kot so pometanje, trosenje gnojila, prevoz prikolice itd. Vsaka profesionalna Husqvarna rider kosilnica je opremljena z napredno tehnologijo.

Pametni zaslon na kosilnici omogoča spremljanje opravljenih ur, zvočni signali pa opozarjajo na stanje kosilnice med košnjo. Podatke o času, obratovanju in stanju kosilnice lahko spremljate tudi preko pametnega telefona.

Rider kosilnice za komunalno uporabo

Za komercialne naloge, kot so košnja ali urejanje občinskih površin, se najpogosteje uporabljajo večje, močnejše in trpežne rider sedežne kosilnice za komunalno rabo, ki so pravi delovni stroji. Vsaka Husqvarna rider kosilnica za komunalno rabo je zasnovana za dolgotrajno uporabo in se odlično obnese tudi pri zahtevnih opravilih.

Na voljo so klasične rider kosilnice in tiste s kabino, ki so primerne za uporabo skozi celo leto. Pod robustno zunanjostjo se skriva močan dizelski motor, edinstven zglobni sistem in možnost krmiljenja zadnje preme, kar omogoča odlično manevriranje in majhen obračalni krog. Pogon na vsa štiri kolesa omogoča vožnjo in vleko po terenih z različnimi nakloni, višino rezila pa lahko prilagajate kar med vožnjo.

AWD sistem se izkaže pri vožnji po strmem, mokrem ali spolzkem terenu, saj samodejno prilagaja moč posameznega kolesa glede na pogoje tal. Husqvarna rider kosilnice za komunalno rabo so tudi vsestranske, saj jih lahko hitro in enostavno spremenite v stroje za različna opravila brez uporabe orodja.

Zakaj izbrati rider kosilnico pri nas?

Smo zastopnik rider kosilnic svetovno priznanih znamk z dolgo življenjsko dobo Husqvarna in Cub Cadet. Vsak stroj ima ob nakupu opravljen tudi brezplačni prvi servis, to je nastavitev in preizkus, tako da so rider kosilnice vedno pripravljene za takojšnjo uporabo.

Prepričani ste lahko, da boste z nakupom v naši trgovini kupili kakovosten stroj, z vso potrebno prodajno podporo. Ob nakupu vseh rider kosilnic prejmete garancijo, v primeru težav pa smo vam na voljo s hitrim in zanesljivim servisom, ker uporabljamo originalne rezervne dele in originalni potrošni material. Nadomestne dele lahko kadarkoli naročite tudi preko spletnega obrazca za naročilo nadomestnih delov.

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.

NAGRADNA IGRA

Brezplačna robotska kosilnica

TMS BREŽICE VRAČA KUPNINO!

Kupite robotsko kosilnico Husqvarna Automower med 20. marcem in 30. junijem 2024 in morda bo ravno vaša robotska kosilnica za vas popolnoma brezplačne!