Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Kompaktni agregati

Filter products

Razvrsti

Prikaz vseh 10 rezultatov

Ko gre za zagotavljanje zanesljive električne moči v majhni in kompaktni enoti, so kompaktni agregati neumorni delovni konji. Zasnovani za delo v težkih okoljih in so prva izbira za težka industrijska dela na prostem. Honda, kot vodilno ime v industriji agregatov, ponuja izjemno raznolikost kompaktnih agregatov, ki združujejo moč, prenosnost in učinkovitost.

Ena od ključnih prednosti kompaktnih agregatov Honda je njihova sposobnost združevanja visoke moči v majhni in prenosni enoti. Ti agregati so izjemno zmogljivi in sposobni napajati različne naprave in orodja, kljub svoji kompaktni velikosti. To je še posebej koristno, ko ste na terenu, v naravi ali na oddaljenih lokacijah, kjer je dostop do električnega omrežja omejen.

Prednosti Kompaktnih Agregatov Honda

  • Moč in učinkovitost: Kljub svoji majhni zasnovi ponujajo kompaktni agregati Honda visoko stopnjo moči in učinkovitosti. Zagotavljajo stabilno in čisto električno energijo za naprave in orodja.
  • Trdnost in kompaktnost – Honda agregati serije EC so robustni, zanesljivi in zahtevajo minimalno vzdrževanje. Poganja jih preprost komercialni zagon in močan GX Honda 4-taktni motor. Zaščiteni so s super močnim jeklenim okvirjem in pripravljeni za težke delovne pogoje. Za večjo mobilnost so na voljo tudi transportna kolesa kot dodatna oprema.
  • Udobje in predpisi – motorji so na Honda agregatih serije EC nameščeni na gumijastih nosilcih pod kotom 45°, kar znatno zmanjša nivo vibracij hkrati pa so že tako tišji agregati še tišji. Agregati ustrezajo najstrožjim evropskih predpisom o hrupu, emisijah in izolacijo, zato jim zaupajo strokovnjaki širom sveta.
  • Večfazno delovanje – Honda 3-fazni agregati dobavljajo konstantno raven moči, ki je idealna za kombinirano uporabo različnih orodij, kot so kompresorji, varilci in lomilci betona. Večji EC agregati imajo tudi večji rezervoar za gorivo, da maksimirate delovni čas.

Za koga so kompaktni agregati Honda najbolj primerni?

  • Delavci na terenu: Za gradbenike in delavce na terenu, ki potrebujejo prenosno napajanje za električna orodja in opremo.
  • Gasilci: Agregati zagotavljajo surovo energijo za naprave v najtežjih pogojih dela. Od najzahtevnejšega okolja do najhujših in najzahtevnejših izrednih razmer.
  • Domovi in majhni podjetniki: Kot nujno napajanje v primeru izpada električnega omrežja ali za uporabo v majhnih podjetjih.

Kompaktni agregati Honda so odlična izbira za tiste, ki potrebujejo močno in prenosno napajanje v majhni zasnovi. Njihova moč, prenosljivost, nizka stopnja hrupa in zanesljivost jih postavljajo med najboljše v svojem razredu. Zanesljiva električna moč je vedno na dosegu roke s kompaktnimi agregati Honda.

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.