Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Inverterski agregati

Filter products

Razvrsti

Tehnologija izhodne moči

Inverterski agregati proizvajajo najčistejši električni tok, saj proizvodnja električne energije ni neposredno povezana z delovnimi obrati motorja. Vrhunska tehnologija omogoča, da je inverterski alternator za polovico manjši od klasičnega. Inverterski agregati so zato primerni za napajanje praktično vseh, tudi bolj občutljivih, elektronskih naprav. Ta vrsta agregatov je tako postala nepogrešljiva pri različnih dejavnostih, ki zahtevajo električno energijo, ne glede na to, ali gre za kampiranje, gradbeništvo, ali rezervno napajanje doma.

Prednosti inverter generatorjev Honda

  • Stabilna električna moč: Inverterski agregati Honda zagotavljajo izjemno stabilno električno moč, kar je ključno za delovanje občutljive elektronike.
  • Tiho delovanje: Ti agregati delujejo tiho, kar je odlično za uporabo na prostem, kjer želite ohraniti mir in tišino.
  • Prenosnost: So lahki in prenosni, kar olajša transport in uporabo na različnih lokacijah.
  • Dolga življenjska doba: Z natančno izdelavo in visokokakovostnimi materiali so Honda inverterski agregati zasnovani za dolgo življenjsko dobo.

Kdaj izbrati agregat z inverter tehnologijo?

  • Kampiranje: Inverter generatorji so idealni za kampiranje, saj zagotavljajo tiho in zanesljivo napajanje elektronike v naravi.
  • Gradbeništvo: Uporabniki v gradbeništvu cenijo njihovo prenosnost in zmožnost napajanja električnih orodij.
  • Rezervno napajanje: Kot rezervni vir električne energije za domove v primeru izpada električnega omrežja.

V naši ponudbi boste našli široko paleto Honda inverterskih agregatov, ki vam bodo zagotovili stabilno in čisto električno moč za različne potrebe. Ne glede na to, ali ste ljubitelj narave, gradbenik ali potrebujete rezervno napajanje za dom, boste našli idealen agregat.

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.

NAGRADNA IGRA

Brezplačna robotska kosilnica

TMS BREŽICE VRAČA KUPNINO!

Kupite robotsko kosilnico Husqvarna Automower med 20. marcem in 30. junijem 2024 in morda bo ravno vaša robotska kosilnica za vas popolnoma brezplačne!