Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET: 8-17, SOB: 8-17

Prikaz vseh 19 rezultatov

Kadar zmanjka elektrike in ugasnejo luči, je lahko to več kot le neprijetnost. Izpad električne energije lahko povzroči tudi finančno izgubo zaradi pokvarjene hrane, izgubljenega delovnega časa in drugih bolj ali manj resnih težav. Tihi in zanesljivi elektro agregati Honda vam lahko v takšnih časih z lahkoto pomagajo, da v nujnih primerih, ki so povezani z izpadom električne energije, zaščitite sebe, svojo družino ali svoj posel.

Elektro agregati Honda imajo mnoge edinstvene lastnosti in vgrajene tehnologije, kar jim omogoča maksimalno učinkovitost, ki ni odvisna od gnane naprave. Honda generatorji so opremljeni z legendarnimi motorji Honda serije GX, kar pomeni, da so Honda agregati najzanesljivejši vir kakovostne električne energije. Generatorji Honda so razviti za delo v najzahtevnejših pogojih za pogon najzahtevnejših naprav. Elektro agregati Honda so lahki, tihi, zmogljivi in bodo zadovoljili najzahtevnejše uporabnike.

Kvalitetni elektro agregati Honda

Legendarna Honda zanesljivost zagotavlja idealno podporo za izpad električne energije zaradi nevihte. Generatorji oziroma agregati Honda so si upravičeno prislužili težko priznan ugled za gladko, tiho delovanje in izjemno učinkovitost porabe goriva.

Varni elektro agregati Honda

Od leta 2020 bo vsak novi Honda agregat opremljen s Honda sistemom za zaznavanje ogljikovega monoksida CO-MINDER ™. Ta sistem neprekinjeno meri ravni CO in samodejno izklopi generator, preden doseže nevarno raven.

Priročni elektro agregati Honda

Prenosni agregati vam omogočajo, da lahko s sabo kamorkoli enostavno in varno prinesete električno moč oziroma energijo. Funkcije, kot sta aplikacija Honda My Generator in zmogljivost Bluetooth, pa vam omogočajo nadzor in spremljanje generatorja kar iz pametnega telefona.

Kateri Honda agregat naj izberem?

Izberite pravi model za svoje potrebe – ne glede na to ali gre za zasilno rešitev ob izpadu električne energije doma, morda za napajanje vaše bivalne prikolice ali taborjenje, potrebo po prenosni električni energiji na gradbiščih in zagon našega električnega delovnega orodja. Električni agregat Honda bo olajšal vaše življenje in ne glede na namen uporabe, zagotovo se boste lahko zanesli nanj. Izberite si električni agregat Honda, ki bo zadostil vsem vašim pričakovanjem in potrebam.

Za kakšen namen boste uporabljali Honda agregat?

 • Domača uporaba – Honda agregat potrebujem za domačo občasno uporabo. Agregat potrebujem doma, kadar pride do izpada električne energije, za pomožni vir električne energije, za nujne primere v primeru naravnih katastrof. Za domačo uporabo je Honda zasnovala agregate serije EU in EM. Te agregati vam omogočajo da hitro in enostavno poženete energijo, kadar pride do izpada.
 • Profesionalna uporaba – Honda agregat potrebujem za industrijska, gradbena ali druga komercialna dela. Za profesionalno uporabo je Honda razvila trajne in zmogljive agregate serije EB.
 • Rekreativna uporaba – Honda agregat potrebujem za rekreativno uporabo, kampiranje, taborjenje in zabavo. Na primer za avtodome, bivalne prikolice, bivalne kombije, jadrnice, čolne, organizirane zabave. Za rekreativno uporabo je Honda razvila lahke in tihe prenosne agregate serije EU.

Kaj bo največkrat poganjal vaš Honda agregat?

 • Majhne električne aparate (manjša poraba energije) – za luči, ventilatorje, računalnike, za polnjenje baterij.
 • Srednje električne aparate (srednja poraba energije) – za prenosne mikrovalovne pečice, sušilce za lase, prenosne grelnike in radiatorje. Za hladilnike, večje televizorje.
 • Večje električne aparate (večja poraba energije) – za klimatske naprave na bivalnikih in avtodomih. Za pogon vrtnih pripomočkov kot so vrtne kosilnice, motorne žage, škarje za živo mejo. Za pisarniške stroje kot so printerji. Za profesionalne delovne stroje kot so mešalci betona, kompresorje, varilce, namizne žage, razbijalce betona, krožne žage, kotne brusilce in podobno.

Koliko električnih orodij boste napajali hkrati?

 • Eno orodje – z agregatom Honda bom napajal eno orodje, 120 V (približno 2.000 vatov)
 • Dve orodji – z agregatom Honda bom napajal dve orodji, 120 V (približno 3.000 do 4.000 vatov)
 • Več orodij – z agregatom Honda bom napajal več orodij, 120 ali 140 V (4.000 vatov in več)

Katere dejavnike naj upoštevam pri nakupu elektro agregata?

1. Stopnja hrupa, ki ga povzroča agregat

Raven hrupa vašega generatorja je glavni dejavnik pri določanju pravega modela.

 • Na številnih območjih veljajo predpisi o hrupu, ki lahko vplivajo na uporabo generatorja, zlasti ponoči.
 • Hrupni generatorji niso primerni za številne aplikacije, vključno s kampiranjem, napajanjem prireditev na prostem in avtodomi.

Večina generatorjev ima oznako decibelov. Pri vsakem povečanju 10 decibelov je raven hrupa 10-krat močnejša. Elektro agregat, ki deluje pri 70 decibelih, je desetkrat glasnejši od generatorja, ki deluje pri 60 decibelih.

Honda agregati so znani po tihem delovanju.

 • Honda 4-taktni motorji so že po naravi tihi – da o zanesljivih sploh ne govorimo!
 • Kakovostna gradnja in materiali pomagajo pri nizki ravni hrupa
 • Z vrhunsko tehnologijo je Honda agregat vodilen v tihem delovanju

Agregati Honda serije EU zahvaljujoč popolnoma zaprtemu ohišju in pretvorniški tehnologiji delujejo na ravni hrupa med 49 in 60 decibeli – kar ni nič glasneje kot običajni govor.

2. Izkoristek goriva in čas delovanja

Izberite agregat, ki varčuje z gorivom in ima dolg čas delovanja. Honda generatorji ponujajo več funkcij, ki ustrezajo tem potrebam.

 • Honda Inverter agregati imajo funkcijo Eko plin, ki samodejno prilagodi število vrtljajev motorja glede na potrebno moč. To omogoča največjo učinkovitost porabe goriva. Honda agregati serije EU so varčni z gorivom, da se ponašajo z neverjetno dolgimi časi delovanja – kar 20 ur na enem rezervoarju plina!
 • Agregati Honda serije EB, EM in EG imajo velike rezervoarje za gorivo, tako da lahko generator obratujete dlje časa, ne da bi ga ponovno polnili.
 • Večina Honda agregatov serije EB in EM ima funkcijo Avto plin. Sistem avtomatsko odvzame plin motorju, ko zazna, da ste izključili porabnika. Ko porabnika ponovno vključite, se delovni obrati motorja dvignejo.

3. Kakovost izhodne moči

Regulacija napetosti nadzoruje izhodno moč elektro agregata oziroma generatorja. Stalna moč je izredno pomembna. Nihanje moči lahko povzroči izklop opreme ali celo poškoduje aparat.

Ne glede na obremenitev, ki jo priključite na agregat, bo visokokakovostna električna energija podaljšala življenjsko dobo priklopljenega aparata. Reaktivne obremenitve bodo na primer zahtevale zelo kakovostno električno energijo za boljše delovanje. Nekatere elektronske naprave bi se lahko celo uničile, če kakovost električne energije ni dovolj visoka. Da bi dosegli željeno visoko kakovostno izhodno energijo je potrebna dobra regulacija napetosti in moči. Obstaja več različnih vrst tehnologij za uravnavanje napetosti in moči na generatorju, od katerih ima vsak različne prednosti:

Inverter tehnologija agregatov Honda

Inverterski agregati proizvajajo najčistejši tok, saj proizvodnja električne energije ni neposredno povezana z delovnimi obrati motorja. Vrhunska tehnologija omogoča da je inverterski alternator za polovico manjši od klasičnega. Inverterski agregati so primerni za napajanje praktično vseh, tudi elektronskih naprav.

Kondenzator/Induktivno tehnologija agregatov Honda

Pri izdelavi električnih agregatov Honda se proizvajalci največkrat poslužujejo kondenzatorske tehnologije. Enostavnost tehnologije naredi agregat izjemno zanesljiv in primeren za uporabo tam, kjer kvaliteta električnega toka ni prioriteta.

AVR tehnologija agregatov Honda

Regulator napetosti AVR (Automatic Voltage Regulator) je zasnovan, da neprestano regulira napetost izhodnega toka. Agregat z regulacijo napetosti AVR vzdržuje konstantno napetost, tako da redkeje prihaja do pomanjkanje moči. AVR tehnologija izboljša delovanje in zmogljivost naprav z jalovo obremenitvijo.

D-AVR (digitalni AVR) tehnologija agregatov Honda

Digitalni avtomatski regulator napetosti ali D-AVR ima prednosti pred klasičnim AVR sistemom v tem, da je reakcijski čas regulacije krajši, le-ta pa je še natančnejši. Prednosti agregatov z regulacijo napetosti se na primer odraža v manjšem trepetanju žarnice, ko agregat dela pod večjo obremenitvijo.

i-AVR (inteligentni AVR) tehnologija agregatov Honda

S kombinacijo AVR sistema in pogonskega motorja z elektronsko regulacijo delovanja je Honda zapolnila vrzel med klasičnimi agregati in popolnoma elektronsko podprtimi agregati. Agregati s sistemom i-AVR so primerni predvsem kot pomožni vir električne energije.

Cyclo konverter tehnologija agregatov Honda

Je poenostavljena elektronska regulacija izhodne napetosti, agregati s Cyclo pretvornikom so lahki in zanesljivi, kvaliteta električnega toka pa je boljša kot pri agregatih z AVR sistemom.

4. Velikost agregata in težavnost prenosa oz. prevoza

Razmislite kako boste premikali in shranjevali vaš Honda agregat. Na voljo so manjši prenosni agregati, ki jih je lahko premikati. Potem so na voljo agregati v ogrodju ali kompaktni agregati, ki so težji za prenašat a prenos olajša konstrukcija. Nato pa so na voljo visokotehnološki agregati Honda z vključenimi transportnimi kolesi.

5. Enostavnost zagona

Vse Honda agregate poganjajo njihovi zmogljivi 4-taktni motorji, ki so znani po enostavnem zagonu. Številni Honda agregati pa kot dodatno udobje ponujajo električni zagon.

6. Trajnost in kakovost izdelave

Honda agregati imajo sloves zanesljivosti in trajnosti. Honda generatorji so temeljito preizkušeni in izdelani iz kakovostnih materialov. Honda agregati ponujajo zanesljivo moč in delujejo iz leta v leto.

Prednosti generatorjev Honda

Zanesljivo s Hondo

Honda generatorji imajo zavidljiv ugled po vsem svetu, saj jim stranke zaupajo, da bodo delovali kjer koli in kadar koli. Vsak del Honda generatorjev, vključno z legendarnimi motorji, je bil zasnovan in izdelan tako, da je čim bolj robusten in zanesljiv. Zato se lahko zanesete, da vam bo vaš Hondin generator zagotovil potrebno moč, kjer koli ste, v kampu, na gradbišču, prireditvi na prostem ali doma, in to takrat, ko jo boste potrebovali. Vsak generator Honda je podprt s široko mrežo prodajalcev Honda Power Products, ki vam bodo vedno z veseljem posredovali dodatne informacije ali nasvete.

Inovativnost inverterjev

Honda je prva razvila generatorje z možnostjo napajanja občutljive elektronike. Naša inverterska tehnologija uravnava prenapetosti surove energije in jih izravnava na enako kakovostno električno energijo, kot jo imajo vtičnice v vašem domu. Husqvarna inverter agregat lahko proizvede od 1000 W do 7000 W prenosne energije, kar zadostuje za pogon vsega, od prenosnega računalnika do počitniške hiše.

Tiho delovanje

Honda se je potrudila, da so njihovi agregati čim tišji in neopazni. Zato so opremljeni s tehnologijo izpušnih plinov in dušilnikov, ki jim zagotavlja izjemno nizko raven hrupa.

Dodatne oprema

Za Honda generatorje je na voljo celoten nabor dodatne opreme, od zaščitnega pokrova, kompleta za kolesa, vzporednega kabla in akumulatorskih priključkov. Nekatere enote, kot sta EU 70is in EM 5500, so lahko opremljene tudi z univerzalnim prenosnim stikalom APC, ki samodejno upravlja  napajanje vašega doma in ga po potrebi preklaplja z električnega omrežja na generator (na primer po izpadu elektrike zaradi nevihte ali velikega sneženja).

Honda 4-taktni

Zmogljivi štiritaktni motorji so izjemno varčni in zanesljivi, kar pomeni manj polnjenj in nižje stroške vzdrževanja v celotni življenjski dobi. Zaradi nižjih emisij in nižje ravni hrupa kot standardni dvotaktni motorji zagotavljajo čistejše, učinkovitejše in tišje delovno okolje.

Bodi na tekočem z akcijami, novostmi in nasveti! Prijavi se na e-novice.

S prijavo na novice se strinjate z našo politiko zasebnosti

TMS Brežice, Trnje 4a, 8250 Brežice

PON-PET; 8.00-17.00, SOBOTA: 8.00-12.00

© TMS Brežice 2024, vse pravice pridržane.  Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.   |   Izdelava: Starfiniti d.o.o.